Опубліковано 19 лютого 2018 року, 10:30

ДніпроОДА продовжує проект «Заради них» фотосесією про цивільні професії АТОвців – Валентин Резніченко

Пятеро людей різних професій, які пройшли АТО. Вони – учасники цьогорічного проекту «Заради них», започаткованого ДніпроОДА. Військові предстануть на світлинах в камуфляжі та робочому одязі з мирного життя. Про це розповів очільник області Валентин Резніченко. 

«У 2017-му в ДніпроОДА презентували альманах «Заради них». Він – про наших захисників та їхні родини. Цьогоріч вирішили продовжити цей проект. Вже провели першу фотосесію про цивільні професії АТОвців, яка стане частиною нового видання», - зазначив Валентин Резніченко.

Людей різних професій та стилю життя на деякий час об’єднала війна. Вони покинули свої робочі місця і стали солдатами. Серед них і менеджер Сергій Куршаков.

«У 2014-му році не вагаючись пішов служити, потрапив до сорокового батальйону. Тепер комісований. Як раніше був менеджером, так ним і залишаюсь, єдине що – взяв на себе більше проектів. Такі фотосесії необхідні, аби показати – у нас різні цивільні спеціальності, але, незважаючи на це, ми встали й пішли захищати Батьківщину», - розповів учасник проекту Сергій Куршаков.

Учасники вже знялися у військовій формі, а незабаром фотосесія продовжиться в цивільному вбранні.

«Цей етап проекту присвячений мирному життю хлопців, які пройшли війну та відстояли нашу незалежність. Працювати з нашими захисниками дуже легко – людям багато чого довелося побачити, але вони відкриті, вільні і не соромляться фотокамери», - поділився фотограф Ігор Співак.

У цьогорічному альманаху «Заради них» точно будуть дві теми – про професії АТОвців та розділ «Ветеран ветерану», де сучасні захисники будуть зображені з  солдатами Другої Світової. Інші плани – поки в секреті.

«Це не просто фотопроект, це історії хлопців, про їхнє життя та долі. Тут менеджер,  хореограф, шахтар, токар, слюсар – доволі великий спектр. І це дуже цікаво – показати захисників на робочих місцях, які вони покинули на певний час, аби вберегти нас з вами», - зазначила координатор Центру допомоги учасникам АТО при ДніпроОДА Наталія Шуліка.

Перший альманах «Заради них» презентували у ДніпроОДА в 2017-му.

Нова фотосесія з АТОвцями - перша сторінка цьогорічного проекту "Заради них"

Тонкощі фотопроцесу

"Працювати з нашими захисниками дуже легко – людям багато чого довелося побачити, але вони відкриті, вільні і не соромляться фотокамери", - Ігор Співак

 Серед учасників представники різних професій

"У 2014-му році не вагаючись пішов служити, потрапив до сорокового батальйону. Тепер комісований. Як раніше був менеджером, так ним і залишаюсь, єдине що – взяв на себе більше проектів", - Сергій Куршаков

Фотограф працює у захопленні

 "Це не просто фотопроект, це історії хлопців, про їхнє життя та долі", - Наталія Шуліка

Незабаром фотосесія продовжиться в цивільному вбранні

Перший альманах «Заради них» презентували у ДніпроОДА в 2017-му

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux