Опубліковано 02 серпня 2024 року, 14:30

У Дніпрі відкрили перший в області рекрутинговий центр Сил спеціальних операцій ЗСУ

Другий в Україні та перший в області. У Дніпрі запрацював рекрутинговий центр Сил спеціальних операцій. Охочі долучитись до лав ССО зможуть отримати там консультації щодо набору на службу.

«Сили спеціальних операцій створені за стандартами НАТО. Ми працюємо з найсучаснішою зброєю. Ми використовуємо інноваційний підхід. Індивідуальний до кожної людини. Навіть, якщо кандидат не підходить, все одно допоможемо, скеруємо. Тут ми не вручаємо повістки. Команда об’єднана ідеєю, мотивована. Розуміє, що робить», – зазначив керівник Єдиного центру рекрутингу ССО ЗСУ Віктор Шевченко.

Він додав, що декілька місяців тому такий Центр запустили у Києві. Тепер – Дніпрі. Взяли до уваги наближеність до зони бойових дій і велику кількість мотивованих людей.

Фахівці надаватимуть інформацію щодо підготовки, забезпечення та умов проходження служби. Допоможуть обрати військову спеціальність. А ще – надаватимуть повний юридичний супровід в оформленні документів. Запевняють – підтримуватимуть кандидата від заповнення анкети аж до того часу, поки він потрапить у стрій.

Найперше, запрошують операторів. Ними можуть стати кандидати до 35 років з гарною фізичною підготовкою, відмінним здоров’ям.

Окрім бойових спеціальностей, можна знайти себе також і на посаді водія. І навіть арт-директора. Такі є у штатному розписі.

Попри досить суворий відбір, рекрутери розглядатимуть усі заявки, які надходитимуть.

Провідний юрист центру Олег Волошинович каже, бажаючим доєднатися треба прийди, при собі мати документи. А найголовніше – сміливість.

На тих, хто пройшов відбір, чекає базова військова підготовка до 2 місяців. Потім навчання за фахом. Воно може проходити закордоном у країнах-партнерах.

«Коли ми воюємо проти орди, єдиний спосіб перемогти це бути навченим, бути професіоналом. До 24 лютого 2022-го я жив цивільним життям. Але подивився на ракети за вікном і зрозумів, що як чоловік повинен долучитися до захисту своєї держави», – наголосив Олег Волошинович.

Центр працює з понеділка до п’ятниці. З 9:00 до 18:00. Більше інформації можна дізнатися за телефоном 0 800 357 174.

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux