Опубліковано 28 лютого 2019 року, 13:30

Яскраві та харизматичні: майже 150 номерів представили учасники обласного дитячо-юнацького фесту «Z_ефір» у Слобожанському – Валентин Резніченко

Репетиції, хвилювання та довгоочікувані виступи. Незабутні емоції та корисний досвід дарує юним талантам Дніпропетровщини фестиваль «Z_ефір». Нині в розпалі – відбірковий тур. Вражали таланти й у Слобожанському. Про це повідомив очільник регіону Валентин Резніченко.

 «Другий рік поспіль організовуємо на Дніпропетровщині дитячо-юнацький фестиваль «Z_ефір». Він – для підтримки талановитих школярів області. 2018-го до нього долучилися близько 20 тисяч хлопців та дівчат із різних куточків регіону. Кожен з них зміг вийти на велику сцену й отримати корисний досвід, – розповів голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко. – У розпалі –  новий сезон фесту». 

 Шостий відбірковий кастинг відбувся у Слобожанському. Він об’єднав вокалістів, танцюристів, музикантів і театралів із Дніпровського та Петриківського районів. Діти від 5 до 16 років представили майже 150 яскравих номерів.     

 «Виконали українську козацьку пісню. Я дуже задоволений нашим виступом. Сподіваюся на гарний результат. Ми дуже дружні, завжди підтримуємо  один одного. Це допомагає й на сцені», - розповів учасник дитячого колективу «Супутник» народного ансамблю «Криниченька» із Підгородного Павло Яриз. 

Колектив «DANCE CLUB» із Слобожанського утворився лише минулоріч.

 «Ми поки молодий колектив, та дуже віримо у свої сили! Ми гідні перемоги, адже старанно готувалися до фестивалю. Це чудова можливість показати себе і розкрити потенціал», – зазначила викладач хореографії із Слобожанського Ірина Штеп.

 Не має сумнівів в успіху колективу і 12-річна Настя Стародубцева.

«Мені дуже подобаються танці. Як і моїм друзям. Танцюючи, отримуєш непересічні емоції. Це дуже захопливо. Гадаю, ми переможемо», – сказала учасницяколективу «DANCE CLUB» із Слобожанського Настя Стародубцева. 

Артистизм і точність рухів відпрацьовували напередодні фесту 8-річні танцівники із Підгородного. 

 «Понад 10 років я викладаю хореографію Пять із них – керую власною танцювальною студією. Наші діти є лауреатами і переможцями багатьох всеукраїнських та обласних конкурсів і фестивалів. На кастингу «Z_ефір» нашу студію представляє пара Івана Олійника і Вероніки Павлішиної. Їм лише по 8 років. Але це вже маленькі професіонали. На фест підготували ча-ча-ча і джайв», – сказав керівник танцювального клубу у Підгородному Вадим Матус.

 Підтримували конкурсантів і батьки.

 «Доньці подобається танцювати. Ми часто супроводжуємо її на турнірах. Це завжди хвилююче. Тримаємо кулаки», – сказав тато 8-річної Вероніки Артем Павлішин.

 Виступи оцінювало креативне та професійне журі. 

«Я дуже хвилювався. Виступати перед суддями страшно. Але я поборов хвилювання і гарно виступив. Мені сподобалось. Навіть, якщо я не займу перше місце, це був цікавий новий досвід», – поділився 13-річний піаніст із Обухівки Ростислав Хмарський. 

Вже у квітні на переможців відбіркового туру очікує півфінал. Фінал – у травні, у Дніпрі.

Шостий відбірковий кастинг відбувся у Слобожанському

 Діти від 5 до 16 років представили майже 150 яскравих номерів

Демонстрували вміння таланти Дніпровського і Петриківського районів

Павло Яриз: «Виконали українську козацьку пісню. Я дуже задоволений нашим виступом. Сподіваюся на гарний результат. Ми дуже дружні, завжди підтримуємо  один одного. Це допомагає й на сцені»

Колектив «DANCE CLUB» із Слобожанського утворився лише минулоріч

 Ірина Штеп: «Ми поки молодий колектив, та дуже віримо у свої сили! Ми гідні перемоги, адже старанно готувалися до фестивалю. Це чудова можливість показати себе і розкрити потенціал»

Артистизм і точність рухів відпрацьовували напередодні фесту 8-річні танцівники із Підгородного

  Вадим Матус: «На кастингу «Z_ефір» нашу студію представляє пара Івана Олійника і Вероніки Павлішиної. Їм лише по 8 років. Але це вже маленькі професіонали. На фест підготували ча-ча-ча і джайв»

 Підтримували конкурсантів і батьки

Виступи оцінювало креативне та професійне журі

 Ростислав Хмарський: «Я дуже хвилювався. Виступати перед суддями страшно. Але я поборов хвилювання і гарно виступив. Мені сподобалось. Навіть, якщо я не займу перше місце, це був цікавий новий досвід»

Вже у квітні на переможців відбіркового туру очікує півфінал

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux