Опубліковано 21 лютого 2019 року, 12:30

Учасниками відбіркового туру обласного фесту «Z_ефір» у Верхньодніпровську стали майже 400 юних талантів – Валентин Резніченко

Яскрава хореографія, майстерна акторська гра і потужний вокал. Мікс таланту, натхнення й наполегливості вирував у палаці культури Верхньодніпровська. Там пройшов четвертий відбірковий тур обласного фестивалю талантів «Z_ефір». Його учасниками стали майже 400 дітей із двох районів Дніпропетровщини. Про це повідомив очільник регіону Валентин Резніченко.    

 «Підтримуємо талановитих дітей Дніпропетровщини. У 2018 році ініціювали обласний фестиваль «Z_ефір». Він – для юних «зірочок», котрі мріють виступати на великій сцені. Кожен учасник може показати свої вміння, знайти нових друзів і наставників, отримати нагороди та заохочення. Цьогоріч продовжуємо пошук обдарованих – загалом відбіркові тури відбудуться у 14 містах і селищах регіону», – розповів голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.  

 Різноманіття талантів буяло на четвертому «Z_ефірному» кастингу. Вражали діти    Верхньодніпровського й Царичанського районів – співали, танцювали, грали на музичних інструментах, демонстрували акторські здібності.    

«Ми приїхали перемагати! Готувалися до фесту старанно, на сцені виклалися на всі 100%. Я вірю у свій колектив, адже ми любимо те, чим займаємось. Вкладаємо у спів свою душу», – поділилася учасниця відбіркового туру «Z_ефіру» з царичанського гурту «LIME NEXT» Катя Сіпакова. 

Анна Скобара із Могилева змалку має хист до танцю.

«Раніше мріяла пов’язати із танцями свою професію. Тепер це моє хобі, але репетиціям приділяю не менше часу. До цього фесту разом із колективом готувалися щодня протягом години, аби відточити кожен рух. Наш танок називається «Колискова». Він дуже ніжний – про любов і материнство», – розповіла учасниця «Z_ефіру» з Могилева Анна Скобара.  

На сцені – хлопці й дівчата від 5 до 16 років. Загалом – майже 400 дітей. Оцінювало виступи креативне й професійне журі.

«Дніпропетровщина дуже талановита! У кожному місті, селі і селищі є «перлинки». Тому іноді обрати кращих буває непросто. Серед головних критеріїв відбору – виразність та харизма», – зазначив викладач коледжу культури та мистецтв Дніпра, диригент, член професійного журі фесту Дмитро Литвин.  

 У залі – батьки й викладачі – підтримують та аплодують.

«Чудовий конкурс. Він допомагає  дітям реалізувати свій потенціал і отримати новий досвід. Виступати перед новою аудиторією – завжди хвилююче і цікаво», – сказала керівник вокальної студії з Царичанки Оксана Ромашко.

 Верхньодніпровськ – вже четверте місто, що приймало «Z_ефір». Дванадцятеро переможців відбору візьмуть участь у півфіналі.

Організатор обласного фестивалю талантів – Дніпропетровська ОДА.    

 Відбувся четвертий кастинг обласного талант-фесту  «Z_ефір»

 Він зібрав майже 400 талановитих дітей…

із Верхньодніпровського й Царичанського районів

 Вони співали,…

 …танцювали,…

 …грали на музичних інструментах,…

 …демонстрували акторські здібності

Катя Сіпакова: «Ми приїхали перемагати! Готувалися до фесту старанно, на сцені виклалися на всі 100%. Я вірю у свій колектив, адже ми любимо те, чим займаємось»

 На сцені – хлопці й дівчата від 5 до 16 років

Анна Скобара: «Раніше мріяла пов’язати із танцями свою професію. Тепер це моє хобі, але репетиціям приділяю не менше часу. До цього фесту разом із колективом готувалися щодня протягом години, аби відточити кожен рух. Наш танок називається «Колискова». Він дуже ніжний – про любов і материнство»Оцінювало виступи креативне й професійне журі

 Дмитро Литвин: «Дніпропетровщина дуже талановита! У кожному місті, селі і селищі є «перлинки». Тому іноді обрати кращих буває непросто. Серед головних критеріїв відбору – виразність та харизма»

У залі – батьки й викладачі – підтримують та аплодують

Оксана Ромашко: «Чудовий конкурс. Він допомагає  дітям реалізувати свій потенціал і отримати новий досвід»

Організатор обласного фестивалю талантів – Дніпропетровська ОДА 

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux