Опубліковано 19 березня 2018 року, 14:30

У Покрові пройшов перший відбірковий тур обласного конкурсу талантів «Z_ефір» – Валентин Резніченко

Покров дав старт кастингам обласного конкурсу талантів «Z_ефір». Майже 500 дітей показали 55 номерів. З них – 15 обрали для участі в другому турі, повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

«Підтримувати молодь – означає вже сьогодні робити вклад у майбутнє України. На цьому наголошує й Президент Петро Порошенко. На Дніпропетровщині для обдарованих дітей і підлітків організували новий конкурс –«Z_ефір». Участь у ньому – це можливість для кожного розкрити свій талант, показати майстерність і професіоналізм, довести що саме він – найкращий! Перші «зірочки» заявили про себе в Покрові. Звання найкращих на сцені виборювали майже 500 дітей», - зазначив Валентин Резніченко.

У відбірковому турі взяли участь таланти з Покрова, Нікополя, Марганця, Нікопольського, Томаківського та Солонянського районів. За перемогу змагалися юні співаки, музиканти, актори, акробати й танцюристи від 5 до 16 років.

«Займаюся з восьми років по кілька годин на добу – це моє життя. Вирішив поділитися «своєю» музикою з іншими. Сподіваюся перемогти», - розповів акордеоніст, конкурсант Віталій Амерханов.

Як і сам конкурс, журі – нестандартне. Поряд з дорослими знавцями мистецтв у журі – 12-річна вокалістка Валерія Жиркевич.

«Я сама пройшла безліч конкурсів і розумію хвилювання учасників. Судити важко, бо всі дуже талановиті», - зазначила Валерія Житкевич.

15 номерів журі відібрало для другого туру конкурсу. Маленька Христина Лавруша з Марганця усвідомила перемогу лише за лаштунками.

«Для конкурсу обрала пісню Ніни Матвієнко «Квітка душа», вона гарна, ніжна. Співала серцем для себе й для людей, а не для перемоги, от і пройшла далі», - розповіла переможниця відбіркового туру Христина Лавруша.

Загалом кастинги «Z_ефіру» пройдуть в 10 містах області. У Покрова перехопить естафету Кам’янське. Переможці кастингів візьмуть участь у другому турі конкурсу, який відбудеться у ДніпрОДА у травні. Кращі з кращих покажуть свої таланти на гала-концерті 1 червня.

 Кастинг обласного дитячо-юнацького конкурсу «запалив» Покров

Солісти й колективи дивували та захоплювали виступами

Виконавці різних жанрів виступали у п’яти номінаціях та двох вікових категоріях

 Вокалісти та музиканти,..

 актори,..

акробати,..

танцюристи не залишили нікого байдужим

Кожен виступ був самобутнім,..

 яскравим,..

 вражаючим

Глядачі не зводили зі сцени очей

Протягом кількох годин журі уважно оцінювало кожен номер

За лаштунками вирували справжні пристрасті

Останні настанови…

 та очікування виступу

Конкурсанти задали суддям справжню задачку

Валерія Жиркевич: «Я сама пройшла безліч конкурсів і розумію хвилювання учасників. Судити важко, бо всі діти дуже талановиті»

Голосування завершено – конкурсанти на сцені

Кращих – визначили

Христина Лавруша: «Для конкурсу обрала пісню Ніни Матвієнко «Квітка душа», вона гарна, ніжна. Співала серцем для себе й для людей, а не для перемоги, от і пройшла далі»

«Зірочки» з Покрова поїдуть у травні до Дніпра на другий тур


Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux