Опубліковано 19 березня 2018 року, 13:30

У Дніпрі пройшов чемпіонат зі стрільби із лука серед АТОвців та їхніх рідних (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У Дніпрі пройшов чемпіонат зі стрільби із лука серед військових та їхніх рідних. Таку сімейну реабілітацію їм запропонував Центр допомоги учасникам АТО при ДніпроОДА. Розвага безкоштовна – із собою потрібно було прихопити тільки завзяття та хороший настрій.

«Сім’ї АТОвців у нас активні. Тому ми весь час стараємося дивувати їх чимось новеньким. Вже запрошували військових та їхніх рідних на різноманітні спортивні турніри, вони сплавлялися на каяках,  грали у лазертаг, ходили на циркові вистави. Сьогодні вперше зібралися, аби постріляти з лука. Ми розуміємо: такі сімейні розваги – чудова розрядка, можливість відволіктися від проблем та активно провести час разом – а отже, і своєрідна реабілітація», - розповіла координатор Центру допомоги учасникам АТО при ДніпроОДА Наталія Шуліка.

До чемпіонату приєдналися близько 30 АТОвців та їхніх рідних

Перед початком змагань – інструктаж

«Важливо розуміти нюанси техніки – правильно стати і зробити постріл. Головне – внутрішня впевненість та концентрація на цілі. Якщо людина максимально розслаблена, довіряє своєму тілу, вона отримає результат із першого разу. Стрільба із лука розвиває безліч якостей, які необхідні в житті – цілеспрямованість, уважність, витривалість», - розповів організатор клубу «Skolot»  Андрій Левченко

Змагання проводилися у трьох категоріях

Переможців визначали серед чоловіків,..

жінок,..

дітей

Вперше лук та стріли взяв до рук АТОвець Андрій Кривошея.

«Прийшов із родиною – дружиною та дітьми. Нам подобається активний відпочинок – ніколи не сидимо на місці. Тому від стрільби з лука також отримуємо масу задоволення та адреналіну. Для нас провели хороший інструктаж – як стріляти, тримати зброю, прицілюватися. Сподіваюся на перемогу в турнірі», - поділився Андрій Кривошея.

Найбільш старанні - діти

 «Я вперше стріляла із лука. Трошки болять руки, проте було круто! Я один раз влучила сама, другий раз – тато допоміг», - поділилася враженнями учасниця турніру Соня Фоменко. 

Головне – сконцентруватись на бажаному результаті

«Стрільба із лука – це правильний режим вихідного дня. Це азартно, це заводить людей. Переможці отримають впевненість у собі, ті, хто програє – стимул тренуватися далі», - зазначив заступник голови ДніпроОДА Володимир Юрченко.

У Центрі допомоги учасникам АТО при ДніпроОДА планують й далі організовувати активні вихідні для родин бійців. Коли на вулиці потеплішає, збираються влаштувати рибалку


Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux