Опубліковано 20 листопада 2018 року, 10:30

У 2018-му в Покрові капітально відремонтували чотири вулиці – Валентин Резніченко

У 2018-му в Покрові капітально відремонтували чотири дороги. Новий асфальт з’явився на вулицях Тикви й Горького, а також на провулках Павлова й Алтайському. Місцеві вдячні за якісну роботу. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко. 

 «Ґрунтовне оновлення автошляхів – одне із завдань Президента України Петра Порошенка перед владою в регіонах. У містах, селищах та селах Дніпропетровщини капітально ремонтуємо комунальні дороги, які не мали якісного покриття десятиліттями. За три останні роки відновили їх майже півтисячі», – зазначив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

У Покрові цьогоріч оновили чотири дороги. Уже з якісним покриттям вулиця Григорія Тикви, через яку пролягає основний маршрут автівок і на якій розташовані промислові підприємства, автовокзал та відділення поліції. Під фінальним шаром асфальту – спеціальна сітка, яка має мінімізувати появу розколин. Для пішоходів – комфортні доріжки.

«Дорога була – суцільні ями, проїхати неможливо. Зараз все, як по маслу. Красиво, гарно. Ще й алейки для пішоходів поробили», – розказала місцева мешканка Віра Смикова.

Не впізнати й одну з найстаріших вулиць Покрова – Горького. На ній розташовані ДЮСШ, управління соцзахисту, дитсадки, цією дорогою мешканці прямують до центрального ринку. Зараз на проїжджій частині – нове покриття з розміткою, для пішоходів – облаштований тротуар.

«Дорога була практично ніякою, уся у вибоїнах, корінням дерев порвало асфальт. Після реконструкції нею їздити приємно, а їжджу практично щодня», – наголосив водій Віталій М’ясніков.

Також у Покрові відремонтували провулки Алтайський і Павлова, які розташовані у приватному секторі. Дороги були з бетонних плит – наразі з якісним покриттям.

 «Пам’ятаю провулок Павлова ще з дитинства. Він весь час був занедбаним. Тепер його не впізнати. Рухатися по такій дорозі – одне задоволення. Діти на роликах та скейтах гасають, жіночкам на підборах зручно ходити. Ми всі дуже раді», – сказала місцева мешканка Катерина Кожанова.

«Алтайський – то була суцільна розбита «бетонка». Зараз не налюбуюся. Поклали двошаровий асфальт, підложили сітку, щоб не тріскався. Зробили бордюрчики – вода тепер не йде в городи, а стікає в низину», – поділився місцевий мешканець Володимир Міщенко.

Цьогоріч на Дніпропетровщині обласним коштом уже капітально оновили понад 120 комунальних доріг. На ремонт виділена рекордна сума – 1 млрд грн.

У Покрові цьогоріч оновили чотири дороги.

Уже з якісним покриттям вулиця Тикви.

По ній пролягає основний маршрут автівок.

Убезпечили пішоходів.

Встановили лави.

Облаштували комфортні пішохідні доріжки.

Бордюрчики...

Місцеві вдячні.

«Дорога була – суцільні ями, проїхати неможливо. Зараз все, як по маслу. Красиво, гарно. Ще й алейки для пішоходів поробили», – розказала Віра Смикова.

Не впізнати й вулицю Горького.

Вона - одна з найстаріших.

На проїжджій частині – нове покриття з розміткою...

... для пішоходів – новий тротуар.

На цій вулиці розташовані спортивна школа...

... управління соцзахисту...

 ...  дитсадки.

«Дорога була практично ніякою, уся у вибоїнах, корінням дерев порвало асфальт. Після реконструкції нею їздити приємно, а їжджу практично щодня», – наголосив Віталій М’ясніков.

Відремонтований провулок Павлова.

Колись на цьому місці була

Наразі – якісний асфальт.

 «Пам’ятаю провулок ще з дитинства. Він весь час був занедбаним. Тепер його не впізнати. Рухатися по такій дорозі – одне задоволення. Ми всі дуже раді», – сказала Катерина Кожанова.

Новий асфальт – і на провулку Алтайському.

 «То була суцільна розбита «бетонка». Зараз не налюбуюся. Поклали двошаровий асфальт, підложили сітку, щоб не тріскався. Зробили бордюрчики – вода тепер не йде в городи, а стікає в низину», – поділився місцевий мешканець Володимир Міщенко.

Цьогоріч у регіоні обласним коштом уже капітально оновили понад 120 доріг всередині населених пунктів. План – 130.

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux