Опубліковано 09 липня 2019 року, 14:30

Молодим активістам Дніпропетровщини пропонують долучитися до всеукраїнського конкурсу найкращих практик

Молоді активісти регіону можуть взяти участь у всеукраїнському конкурсі найкращих практик. Для цього потрібно мати цікаву ідею та до 1 серпня оформити заявку. Про це стало відомо на форумі з кращих практик молодіжної роботи у Дніпропетровській облдержадміністрації.

 «Всеукраїнський конкурс найкращих практик молодіжної роботи проводиться вже третій рік поспіль. Дніпропетровщина багата на обдарованих та активних молодих людей. Регіон – у лідерах з організації такої роботи в Україні. Серед майже 250 кращих молодіжних практик, що увійшли до всеукраїнського каталогу, 20 представлені активістами нашої області», – зазначила заступниця голови Дніпропетровської облдержадміністрації Ірина Грицай.

Акцент у цьогорічному конкурсі – на цифровій молодіжній роботі та використанні ІТ-технологій.

«Мається на увазі створення електронних баз даних, проведення різних опитувань, – розповів заступник начальника управління молоді і спорту Дніпропетровської облдержадміністрації Владислав Яцук. – Наприклад, дніпровський інклюзивний молодіжний центр «Даруємо радість» започаткував цифровий облік часу волонтерів». 

 У центрі «Даруємо радість» створили електронну базу даних. В ній – кількість годин, витрачених конкретною людиною на волонтерську роботу. Центр видає довідку, яка згодом може стати рекомендацією для участі у міжнародних волонтерських проектах та під час працевлаштування, додав Владислав Яцук.

«Нашому молодіжному центру лише місяць. Та маю неабияке бажання зробити щось велике для нашого містечка, – поділилася учасниця із Тернівки Анна Максюта. – Маємо приміщення з 6 кімнат. Розраховуємо на грант, аби облаштувати там клуб молодих матусь, «English club».  У нас вже проходять різні цікаві тренінги для молоді. Їх проводять професійні психологи».

 Оформити заявку на участь у всеукраїнському конкурсі найкращих практик молодіжної роботи слід до 1 серпня. Зробити це можна тут.

Детальніше про умови участі у конкурсі – за посиланням або е-мейлом anna.ostrikova@undp.org.

 Форум з кращих практик молодіжної роботи працюватиме три дні. Загалом до нього долучилися близько 70 активістів, освітян, діячів культури, представників громадськості та волонтерів області. Вони презентують власні кращі проекти.  Досвідчені поділяться здобутками із новачками.

 «Цікаво дізнатися про досвід активної молоді з інших куточків області. Нам також є чим поділитися. Нещодавно провели конкурс «Кращий учень року». Влаштовуємо й різноманітні змагання з футболу та волейболу, пісенні й танцювальні конкурси», – розповіла 15-річна учасниця з Новомосковська Злата Маласай.

 Бажаєте долучитися до молодіжного руху чи створити у себе в районі або селі власний простір? Звертайтеся до управління молоді і спорту Дніпропетровської облдержадміністрації: м. Дніпро, вул. Володимира Антоновича, 70 або за телефоном 097 006 00 78.

У Дніпропетровській ОДА відкрився форум із кращих практик молодіжної роботи

«Цікаво дізнатися про досвід активної молоді з інших куточків області. Нам також є чим поділитися», – Злата Маласай

Молодим активістам регіону запропонували взяти участь у всеукраїнському конкурсі

«Нашому молодіжному центру лише місяць. Та маю неабияке бажання зробити щось велике для нашого містечка», – поділилася учасниця із Тернівки Анна Максюта

До форуму долучилися близько 70 учасників

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux