Опубліковано 08 листопада 2018 року, 14:30

Майже півсотні працівників культури Дніпропетровщини отримали державні та обласні відзнаки

Актори, музиканти, музейники та народні майстри. Працівників культури Дніпропетровщини привітали з професійним святом. За високий професіоналізм та сумлінну працю вручили майже 50 нагород. 

«Цими днями відзначаємо професійне свято тих, хто працює у галузі культури. В Дніпропетровській області таких - більше 11 тисяч.  Цього дня в одній залі зібрались театрали, музейники, клубні працівники, освітяни та діячі мистецтва. Ми підводимо підсумки року і відзначаємо тих, хто проявив себе найкраще. Крім особистих обласних та міністерських нагород, вручили відзнаки кращим сільським клубним закладам» – зазначила начальник управління культури, національностей та релігій Дніпропетровської ОДА Наталя Першина.

 На урочистостях у Дніпропетровській філармонії зібрались працівники сфери культури з усієї Дніпропетровської області.

«Ми дуже раді, що є таке свято. Українська культура сьогодні поступово відроджується. Повертаються традиції, пісні й танці нашого народу, які були забуті. У надзвичайно складний для нашої країни час значення культури неможливо переоцінити» - підкреслив директор Дніпропетровського театрально-художнього коледжу Микола Беркатюк.

 Заслужених культурних діячів Дніпропетровщини нагородили грамотами Верховної Ради України та почесними відзнаками Міністерства культури України.

«Я впевнена, що без музики та культури неможливо побудувати гармонійне суспільство, - розповіла народна артистка України, солістка Дніпропетровського будинку органної та камерної музики Тетяна Бабич. – Адже саме культура – це найважливіша зброя у боротьбі з байдужістю». 

 «Культурі присвятила усе своє життя. У наших виставах ми говоримо про те, якою має бути людина: чесною, справедливою, відданою. Навіть комедії на підсвідомому рівні виховують та навчають», - сказала директор та художній керівник Дніпровського міського телевізійного театру Ольга Волошина.

 Святковим концертом привітали усіх присутніх артисти Дніпропетровської філармонії ім. Л. Когана.

 На Дніпропетровщині  вручили нагороди працівникам культури

«Ми підводимо підсумки року і відзначаємо тих, хто проявив себе найкраще» –начальник управління культури, національностей та релігій Дніпропетровської ОДА Наталя Першина.

Урочистості з нагоди Дня працівників культури

 У філармонії зібрались  культурні діячі з усієї області

 Директор Дніпропетровського театрально-художнього коледжу Микола Беркатюк.

урочистий момент

Працівників культури нагородили грамотами…

 …та почесними відзнаками

  «Навіть комедії на підсвідомому рівні виховують та навчають», - директор та художній керівник Дніпровського міського телевізійного театру Ольга Волошина.

 Святковий концерт для усіх присутніх

 

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux