Опубліковано 12 листопада 2018 року, 13:30

Завершуємо будівництво сучасного спорткомплексу в Слобожанській громаді – Валентин Резніченко

Будівництво сучасного спорткомплексу у Слобожанському – на фініші. Споруда вже готова. У ній – великий спортзал, простора тренажерка, фітнес-зала. Нині триває облаштування території. Поряд із будівлею зводять ще одну двоповерхову спортивну споруду – басейн. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

 «Децентралізація, ініційована Президентом України Петром Порошенком, відкриває величезні можливості для розвитку інфраструктури села. Створюємо для мешканців області сучасні умови для занять спортом. Зводимо та реконструюємо шкільні і районні стадіони, басейни. Один із наймасштабніших проектів – спорткомплекс у Слобожанському. Він задовольнить потреби всіх жителів громади, які ведуть активний спосіб життя», – зазначив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

 Триповерхову будівлю спорткомплексу звели на місці пустиря. Вже готові всі приміщення. Підрядники «наносять» фінішні штрихи. Завозять спортивний інвентар, настроюють камери відеонагляду, гучномовці.  

Акцент у будівництві – на сучасних технологіях енергозбереження. Фасад – вентильований. Всередині – спеціальна система централізованого кондиціювання. З нею у приміщенні завжди підтримуватимуться необхідні температура та рівень вологості, підкреслив підрядник.

«Раніше спортсмени нашої громади не мали спеціальної бази. Вони тренувалися на шкільних стадіонах та в невеличких залах. Тренажерка взагалі була у напівпідвальному приміщенні, – розповіла представник виконкому Слобожанської селищної ради Таміла Жорняк. – Великі сподівання – на цей спорткомплекс.  Впевнена, із ним наші спортсмени з легкістю долатимуть нові вершини».

На першому поверсі спорткомплексу – візитівка та головна окраса споруди – величезна спортивна зала площею понад 1300 квадратних метрів. Її «родзинка» – спеціальний спортивний паркет. Він додає підлозі амортизації та зменшує ймовірність травмування. Там можна буде грати у футбол, баскетбол, волейбол, настільний теніс. А ще – займатися східними єдиноборствами. На стінах – два електронні табло. По периметру – трибуни на 280 місць.

 «Наша нинішня база – фактично на подвір’ях. І тренуватися незручно, і нашу сотню вихованців маленькі майданчики вмістити не можуть, – поділився тренер дитячої футбольної команди «Слобожанське» Вадим Ільченко. – Новий спорткомплекс відповідає всім міжнародним стандартам. Тренування стануть більш плідними, і якість нашої гри тільки зростатиме».

«Сподіваюся, вже незабаром тренуватимемося у новому комплексі. Мені він дуже сподобався. Стільки простору! Наша команда немаленька, але місця вистачить на всіх», – сказав 12-річний футболіст Єгор Кудлай.

На другому поверсі – простора тренажерка із безліччю сучасних снарядів для всіх без винятку груп м’язів. Величезні скляні вітражі замість стін, кондиціонери. Отже, багато світла і повітря. Поруч – простора зала для фітнесу. А ще – тренерські, роздягальні, душові і сауна.

На 3-му поверсі – більярдна з двома столами і кімнати відпочинку для спортсменів із інших регіонів.

«Дуже полюбляю футбол! Більш за все мені подобається, що це командна гра. Чудово, що гратимемо у такій великій залі. І покриття там гарне – якщо впадеш, не надто боляче буде», – поділився 11-річний футболіст Віталій Самочко.

 Зараз підрядники завершують роботи на території. Там кладуть асфальт. Поставлять і огорожу. У новому спорткомплексі щодоби зможуть займатися до 300 людей.


У Слобожанському на фініші – будівництво сучасного спорткомплексу

Споруда вже готова

Зараз підрядники облаштовують територію

Таміла Жорняк: «Великі сподівання – на цей спорткомплекс.  Впевнена, із ним наші спортсмени з легкістю долатимуть нові вершини»

Візитівка спорткомплексу – величезна спортивна зала..

..зі спеціальною підлогою,..

..вентиляцією,..

..електронним табло,..

..трибунами

Не дочекаються відкриття спортзалу гравці місцевої дитячої футбольної команди

«Сподіваюся, вже незабаром тренуватимемося у новому комплексі. Мені він дуже сподобався», – Єгор Кудлай

У спортзалі наносять останні «штрихи»

«Чудово, що гратимемо у такій великій залі. І покриття там гарне», – Віталій Самочко

Простора тренажерка –..

..справжній «рай» для професіоналів та любителів

Там – снаряди для всіх груп м’язів

Поруч – фітнес-зала

Є і більярдна,..

..тренерські, роздягальні та душові,..

..сауна,..

..кафетерій

У приміщенні – сучасна система централізованого кондиціювання

Є і сходові марші,..

..і ліфт

Ґанок облаштований пандусом

Поруч зводять сучасний басейн

Вадим Ільченко: «Новий спорткомплекс відповідає всім міжнародним стандартам»

У новому спорткомплексі щодоби зможуть займатися до 300 людей

 

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux