Опубліковано 10 травня 2019 року, 10:30

Завершили оновлення ділянки автошляху Іванівка-Радісне – Валентин Резніченко

На Дніпропетровщині капітально відремонтували ще одну дорогу місцевого значення. Цього разу – у Петриківському районі. Сучасний автошлях із рівненьким покриттям замість глибоких ям отримали мешканці селищ Іванівка та Радісне. Загалом підрядники оновили майже 7-кілометрову ділянку дороги. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко. 

«У 2019-му продовжуємо оновлювати автошляхи Дніпропетровщини. Ремонтуємо дороги між населеними пунктами, а також усередині містечок та селищ. Вони мають бути якісними та комфортними. Наразі завершили капітальний ремонт дороги між селами у Петриківському районі», - зазначив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко. 

Дорога між селами Іванівка та Радісне давно потребувала ремонту. За її оновлення взялася Дніпропетровська облдержадміністрація. На шляху вперше за десятки років уклали якісне покриття та нанесли розмітку.

«По старій дорозі доводилось їздити 20-30 км на годину – усе через ями. Зараз набагато краще. Це і для «швидкої» добре, і для рейсових автобусів, і для легкових машин. Вже починається дачний сезон, а з новою  дорогою на город дістатися можна швидко та зручно. Якби усі дороги такі були», - сказав водій Олександр Таран.

 «Їздив новим автошляхом до Радісного. Чув від місцевих, що ще минулого року дороги туди взагалі не було. Тепер приємно їхати, асфальт гарний, якісний», - поділився водій Андрій Кобилько.

Мешканці Радісного згадують: раніше поїздка до райцентру була справжнім випробуванням.  А до сусідньої Іванівки добиралися на попутках чи велосипедах, адже рейсові автобуси до села давно перестали їздити – через незадовільний стан дороги. А там – магазини, ринок, школа. 

«Дорога була в жахливому стані. Навіть рейсові автобуси відмовлялися їздити через вибоїни. Зараз – інша справа, дуже гарне покриття зробили. Нарешті місцеві мешканці без проблем зможуть дістатися до сусідніх селищ», - сказав секретар Іванівської сільської ради Руслан Мащенко.

У Петриківському районі капітально відремонтували ділянку дороги між селами Іванівка-Радісне

 Уклали якісне покриття,..

нанесли розмітку

 «Дорога була в жахливому стані. Навіть рейсові автобуси відмовлялися їздити через вибоїни. Зараз – інша справа», - секретар Іванівської сільської ради Руслан Мащенко

 Загалом оновили майже 7 кілометрів

«Чув від місцевих, що ще минулого року дороги туди взагалі не було. Тепер приємно їхати, асфальт гарний, якісний», - водій Андрій Кобилько

Дорогу відремонтували вперше за багато років

«Вже починається дачний сезон, а з новою  дорогою на город дістатися можна швидко та зручно. Якби усі дороги такі були», - водій Олександр Таран

За чотири роки Дніпропетровська ОДА капітально відремонтувала в області понад 500 доріг

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux