Опубліковано 24 травня 2019 року, 10:30

Яскраво-жовтий фасад, затишні класи та сучасне обладнання: Дніпропетровська ОДА модернізує ліцей у Покровському

Дніпропетровська ОДА модернізує ліцей  у Покровському. Навчальний заклад оновлюють ззовні та всередині. Вже замінені вікна та двері, на фініші – обшивка фасаду. Згодом - встановлять сучасне обладнання та меблі. Комфортний освітній простір створюють для понад 700 дітей. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.   

 «У школах Дніпропетровщини створюємо сучасний освітній простір. Прагнемо, аби кожна дитина отримувала знання у комфортних умовах. Оновлюємо все – від вікон та комунікацій – до парт,  стільців та комп’ютерів, - розповів голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко. – Реконструюємо і ліцей в Покровському».

 Покровський ліцей – найбільший навчальний заклад у громаді. Освіту там отримують понад 700 дітей із чотирьох населених пунктів. 

«У нас є автобус, щоранку діти під’їжджають на заняття. Заклад опорний, а тому якість навчання у ньому має бути взірцем для всіх. Проте понад 40 років два наші корпуси не бачили капітального ремонту. Радіємо, що нині є можливість «підтягнути» ліцей до сучасних стандартів», - сказала директор Покровського ліцею Людмила Каліберда. 

 Модернізація ліцею розпочалась восени 2018 року. Підрядники замінили вікна та двері, облаштували дах, стали до обшивки фасаду – він тепер буде енергозберігаючим і яскравим.

«Зовні школа набуває яскраво-жовтого забарвлення. Це цікавий дизайнерський підхід. Має солідний вигляд. З нетерпінням очікуємо, коли розпочнеться оновлення класів», - сказала вчитель зарубіжної літератури Покровського ліцею Людмила Соломка.

 Киплять роботи у корпусі позакласного навчання – там будуть гуртки, проводитимуть заняття з праці та хореографії. Підрядники вже замінили комунікації, зробили стяжку, обшивають стіни гіпсокартоном, шпаклюють.  

«Я дуже рада, що наша школа відновлюється, набирається сил. Я думаю вона ще зустріне не одне покоління дітей», – сказала учениця 9 класу Покровського ліцею Софія Нечипуренко. 

 «Надзвичайно щаслива, що школу реконструюють. У мене є два молодші брати і вони навчатимуться вже в оновлених класах. Це супер», – сказала учениця 11 класу Покровського ліцею Таісія Зимовцева. 

У закладі облаштують медіатеку і ресурсну кімнату для розвитку особливих дітей.

Дніпропетровська ОДА модернізує ліцей у Покровському

 Навчальний заклад оновлюють ззовні та всередині

 Вже замінені вікна та двері

На фініші – обшивка фасаду

Людмила Каліберда: «У нас є автобус, щоранку діти під’їжджають на заняття. Заклад опорний, а тому якість навчання у ньому має бути взірцем для всіх. Проте понад 40 років два наші корпуси не бачили капітального ремонту. Радіємо, що нині є можливість «підтягнути» ліцей до сучасних стандартів»

 Киплять роботи у корпусі позакласного навчання – там будуть гуртки, проводитимуть заняття з праці та хореографії

 Підрядники вже замінили комунікації

Зробили стяжку

Шпаклюють стіни

Софія Нечипуренко: «Я дуже рада, що наша школа відновлюється, набирається сил. Я думаю вона ще зустріне не одне покоління дітей»

 Таісія Зимовцева: «Надзвичайно щаслива, що школу реконструюють. У мене є два молодші брати і вони навчатимуться вже в оновлених класах. Це супер»

 У закладі облаштують медіатеку і ресурсну кімнату для розвитку особливих дітей

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux