Опубліковано 09 квітня 2019 року, 09:30

В Іларіоновому створюємо школу «нового покоління» - Валентин Резніченко

Стильний дизайн, комфортні кабінети, новітнє обладнання. У таких умовах вже навчаються учні Іларіонівської опорної школи. У 2018-му за модернізацію півстолітньої будівлі взялася Дніпропетровська облдержадміністрація. Нині підрядники завершили осучаснення третього поверху та розпочали ремонт на другому. Про це повідомив очільник регіону Валентин Резніченко. 

«Дітям кожного населеного пункту маємо забезпечити якісні освітні умови. Це - завдання Президента України Петра Порошенка. На Дніпропетровщині модернізуємо зо три десятки шкіл. Заклади довгий час не знали жодного капремонту. Один з таких – в селищі Іларіоновому Синельниківського району. Нині там повним ходом йде реконструкція опорної школи», - сказав голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

Іларіонівська опорна школа радує око учнів та вчителів яскравими кольорами. І не лише своїм сонячно-жовтим фасадом. «Різнобарв’я» буяє і всередині. На третьому поверсі підрядники осучаснили всі 12 кабінетів.

Класи – немов веселка: українську мову та літературу школярі вивчають  у бузковому кабінеті, математику опановують у червоному, фізику – у помаранчевому.

 «У дітей «горіли» очі, коли вони заходили до відремонтованих класів, - розповіла заступник з навчальної роботи Іларіонівської опорної школи Ірина Кравець. Ми всі були вражені тим, наскільки змінилась наша школа.  Діти, батьки та вчителі – у захваті». 

«Школа з американських серіалів». Так між собою називають осучаснений навчальний заклад учні. І зізнаються: відтепер на уроки ходять із більшим натхненням.

 «Дуже подобається сучасний дизайн школи. Вона тепер, як в американських серіалах, саме про таку ми мріяли, - зізналась учениця 10 класу Іларіонівської школи Олена Шевчик. - До ремонту школа була якоюсь похмурою, не дуже хотілося ходити на уроки. Зараз вона така яскрава та гарна, що на навчання йдемо з радістю». 

 «Ми ходили до школи, у якій навчалися ще наші дідусі. А тепер вона зовсім змінилася. Школа сучасна, а яскраві кольори надихають навчатися. Я про таку мріяла», - сказала учениця 10 класу Іларіонівської школи Марина Бахрутдінова.

Нині ремонтні роботи - на другому поверсі.

«Те, що ми вже бачимо, перевершило усі наші очікування. Це якась «школа третього покоління», настільки вона сучасна та стильна, - зізнається в. о. директора Іларіонівської школи Катерина Філатова. – Діти із нетерпінням чекали, коли ж завершаться канікули і можна знову сюди повернутися. Навіть не вірилось, що учні з таким задоволенням можуть іти до школи». 

Потім за планом – модернізація спортивної зали та їдальні.

Іларіонівська опорна школа – найбільша в Синельниківському районі. У закладі навчаються більше тисячі хлопців та дівчат.

 Дніпропетровська ОДА ремонтує півстолітню будівлю Іларіонівської опорної школи

 Ззовні та всередині – різнобарв’я кольорів

 Осучаснені навчальні класи – теплі та яскраві

  «У дітей «горіли» очі, коли вони заходили до відремонтованих класів, - заступник з навчальної роботи Іларіонівської школи Ірина Кравець. - Ми всі були вражені тим, наскільки змінилась наша школа»

 «Заклад третього покоління» та «школа з американських серіалів» - так говорять про рідний заклад учні та вчителі

 «Ми ходили до школи, у якій навчалися ще наші дідусі. А тепер вона зовсім змінилася. Школа сучасна, а яскраві кольори надихають навчатися», - сказала учениця 10 класу Іларіонівської школи Марина Бахрутдінова

Нині ремонт – на другому поверсі

Далі осучаснять ідальню та спортивну залу

Незабаром старі шкільні коридори…

 перетворяться на сучасні й гарні

 Іларіонівська опорна школа – найбільша в Синельниківському районі

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux