Опубліковано 11 січня 2019 року, 10:30

Уже 58-й ЦНАП відкрили у Дніпропетровській області – Валентин Резніченко

У Могилівській об’єднаній громаді відкрився новий ЦНАП. Це вже 58-й Центр на Дніпропетровщині. За цим показником область – абсолютний лідер в Україні. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.  

«Адміністративні послуги максимально наближаємо до людей. Таке завдання Президента України Петра Порошенка. Прагнемо, аби всі необхідні сервіси мешканці могли отримати в одному місці і без зайвого клопоту. Для цього створюємо ЦНАПи. Наразі на Дніпропетровщині функціонують 58 Центрів надання адмінпослуг та їхніх філій. Це найбільше в Україні», – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко. 

Черговий ЦНАП на Дніпропетровщині відкрили в селі Могилів по вул.Панікахи,3. Тепер місцевим мешканцям не треба їхати за 10 км до Царичанки, всі адмінпослуги – поруч і без черг. 

«Тепер дуже зручно. Я це відчула на собі. Оформила субсидію, і не треба їхати до райцентру», – розказала місцева мешканка Людмила Мотичак. 

 У ЦНАПі доступні 60 послуг: від прописки й виписки до реєстрації нерухомого майна.

 «Могилівська ОТГ утворилася у 2015 році, і ми тільки мріяли про ЦНАП. Сьогодні мрія стала реальністю. Тепер ми увійшли до великої «ЦНАПівської родини» області. Плануємо розширювати кількість адмінпослуг. Зокрема, хочемо надавати пакетні сервіси», – наголосила керівник Могилівського ЦНАПу Оксана Перепелиця.

Це вже 11-й ЦНАП, який відкрився в об’єднаній громаді області. 

«Для громади, у якій більше 4 тисяч людей, важливо, що є такий функціональний ЦНАП. Тут надаються всі послуги, що необхідні для мешканців сільської місцевості. Найбільш затребувана послуга – оформлення субсидії. Також тут присутній представник Пенсійного фонду. Сподіваємося, незабаром з’явиться робоча станція з видачі біометричних документів», – зауважила заступник директора департаменту економічного розвитку облдержадміністрації Олена Лічманенко.

Найближчим часом ЦНАП відкриється у Томаківці.

Наразі на Дніпропетровщині Центри надання адмінпослуг та їхні філії працюють: 22 – у районах, 23 – в містах, 11 – в об’єднаних громадах, 2 – в селах.

У Могилівській ОТГ новий ЦНАП.

 Відкриття урочисте.

Центр обслуговуватиме 4 тисячі населення громади.

Тепер людям не треба їхати в райцентр за 10 км.

 «Тепер дуже зручно. Я це відчула на собі», – розказала Людмила Мотичак.

У ЦНАПі надають 60 адмінпослуг.

 Працює представник Пенсійного фонду.

Для тих, хто має пропозиції, – скринька.

Дитячий куточок для найменших відвідувачів.

 «Для громади важливо, що є такий функціональний ЦНАП. Тут надаються всі послуги, що необхідні для мешканців сільської місцевості. Сподіваємося, незабаром з’явиться робоча станція з видачі біометричних документів», – зауважила Олена Лічманенко.

 Сьогодні в області 58 ЦНАПів.


Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux