Опубліковано 26 березня 2019 року, 11:30

У Синельниковому відбувся 13-й кастинг обласного талант-фесту «Z_ефір» – Валентин Резніченко

Талановиті вокалісти, майстерні танцюристи й харизматичні оратори. У Синельниковому відбувся 13-й кастинг обласного дитячо-юнацького талант-фесту «Z_ефір». Учасники відбору представили майже сотню номерів. Кращі з кращих долучаться до півфіналу. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко. 

 «Підтримуємо обдарованих дітей Дніпропетровщини. Це одне із завдань Президента України Петра Порошенка. Облаштовуємо сучасні умови для навчання та занять спортом по всій області. У 2018 році для творчих хлопців та дівчат організували обласний талант-фест «Z_ефір». Він допомагає юним зірочкам вийти на велику сцену вже другий рік поспіль», – розповів голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

 У 2019-му талановитих дітей Дніпропетровщини розшукують на кастингах у 14 населених пунктах. Передостанній відбір відбувся у Синельниковому. Хлопці та дівчата 5-16 років вражали харизмою, гнучкістю й вокальними вміннями.  

«Я виконала пісню Лари Фабіан «Маладе». Вона – про велике кохання й відданість. Рада, що мені все вдалося, я дуже старалась. Як тільки вийшла на сцену,  хвилювання відступили», – поділилася учасниця «Z_ефіру» Емілія Гуменнік. 

 В залі за Емілію вболівала мама Ольга.  

 «Я кожен раз хвилююся, ніби вперше. Ми довго готуємося до виступів – працюємо над репертуаром, зачіскою, костюмом. Донька співає з трьох років, грає на музичних інструментах. Їй це дуже подобається, мріє про велику сцену», – сказала мама учасниці «Z_ефіру» Ольга Гуменнік. 

Тематика виступів на кастингу «Z_ефір» була різноманітна – драйвові і ніжні танці, сучасна лірика й народні пісні. 

«Ми співали про мир. Хотіли донести, що війни не має бути, а люди повинні любити світ. Сумно, коли про це думаю, але вважаю, що ми обрали правильну пісню», – поділилася учасниця Синельниківського вокального колективу «Модерн» Софія Яланська. 

«Займаємося хіп-хопом. На «Z_ефір» підготували нову постановку, вона драйвова та сучасна. Вклали у виступ усі емоції, отримали велике задоволення», – сказала 15-річна учасниця колективу «Ем Сі Блек» із Синельникового Віолетта Переверзева.   

 Оцінювали виступи у п’яти жанрах – хореографія, вокал, інструментальний, оригінальний і театральний.

 «Талантів багато! У Синельниковому сильні солісти та колективи. Це місто - одне із лідерів. Будемо раді бачити переможців кастингу на фіналі фесту у Дніпрі. Він відбудеться вже у травні», – сказав член журі «Z_ефіру» Антон Чернета.

 У 2018-му до «Z_ефіру» долучилися понад 20 тис. обдарованих дітей області.

У Синельниковому відбувся 13-й кастинг обласного дитячо-юнацького талант-фесту «Z_ефір»

Учасники відбору представили майже сотню номерів

 Хлопці та дівчата 5-16 років вражали харизмою, гнучкістю й вокальними вміннями

 Емілія Гуменнік: «Я виконала пісню Лари Фабіан «Маладе». Вона – про велике кохання й відданість. Рада, що мені все вдалося, я дуже старалась. Як тільки вийшла на сцену,  хвилювання відступили»

  Тематика виступів на кастингу «Z_ефір» була різноманітна

 Софія Яланська: «Ми співали про мир. Хотіли донести, що війни не має бути, а люди повинні любити світ. Сумно, коли про це думаю, але вважаю, що ми обрали правильну пісню»

 Віолетта Переверзева: «Займаємося хіп-хопом. На «Z_ефір» підготували нову постановку, вона драйвова та сучасна. Вклали у виступ усі емоції, отримали велике задоволення»

 Оцінювали виступи у п’яти жанрах

 Хореографія

 Вокал, інструментальний

 Оригінальний…

…і театральний

Антон Чернета: «Талантів багато! У Синельниковому сильні солісти та колективи. Це місто - одне із лідерів. Будемо раді бачити переможців кастингу на фіналі фесту у Дніпрі. Він відбудеться вже у травні»

 У 2018-му до «Z_ефіру» долучилися понад 20 тис. обдарованих дітей області

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux