Опубліковано 12 квітня 2019 року, 09:30

У Синельниковому поруч із оновленою школою №7 збудували сучасний стадіон – Валентин Резніченко

Замість примітивного футбольного поля з травою та камінням – професійні майданчики із якісним покриттям. У Синельниковому поруч із оновленою школою №7 побудували сучасний стадіон. Такий спортивний простір  - єдиний в усьому місті. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко. 

«Маємо зробити усе, аби діти Дніпропетровщини могли навчатися та розвивати свої таланти в сучасних умовах. Адже саме молодь – наше майбутнє. На цьому наголошує Президент України Петро Порошенко. Нині для хлопців та дівчат області створюємо спортивно-освітні комплекси. Реконструюємо школи, а поруч – оновлюємо стадіони. Професійні умови для занять спортом вже отримали мешканці Синельникового», - сказав голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

На новому стадіоні - футбольне поле зі штучним покриттям, поле для гандболу та міні-футболу, баскетбольний, волейбольний та гімнастичний майданчики. А ще – смуга перешкод та воркаут-зона. Вперше у спортсменів Синельникового з’явилися чотири професійні бігові доріжки, яма для стрибків у довжину, 110-метрова ділянка для бігу з бар’єрами.

За словами директора місцевої дитячо-юнацької спортивної школи Олександра Родзіна – від бажаючих тренуватися на новому полі нема відбою. З ранку до вечора сюди приходять займатися і діти, і дорослі з навколишніх районів міста.

«Серед місцевих мешканців поява стадіону викликала фурор. Вже черга виросла із тих, хто хоче тут пограти, хоч бери і графік відвідувань складай, - сміється директор Олександр Родзін. - Такого сучасного спортивного простору, як зараз, місто Синельникове чекало не одне десятиліття. Впевнений – завдяки новому майданчику синельниківський футбол зробить прорив».

На стадіоні вже тренуються учні школи №7 та вихованці місцевої ДЮСШ. Діти в один голос кажуть – у те, що старенький спортивний майданчик настільки зміниться, навіть не вірили.

«Ми не уявляли, що колись у нас буде такий сучасний стадіон.  Раніше ми не могли нормально бігати на фізкультурі, бо доріжки були нерівні. А зараз це просто радість – займатися у таких умовах. Коли тренуєшся, навіть не помічаєш навантаження», - сказала учениця 11 класу школи №7 Анна Цупар.

Тепер на новому стадіоні проводитимуть обласні змагання та тренуватимуть майбутніх чемпіонів.

«Нове поле – це дуже круто. Покриття – рівне та мяке, грати тепер набагато комфортніше. Зручно віддавати передачі, мяч не заплутується у траві, як було раніше, - розповів учень 10 класу школи №7 Владислав Гонтар. - Я мешкаю недалеко, тож тепер у будь-який момент можу прийти сюди та побігати. Помітив, що вже набагато більше людей стали займатися спортом. Ввечері проходиш повз стадіон – а тут і діти, і дорослі тренуються».

Поруч зі стадіоном завершують реконструкцію школи №7. В закладі – майже 400 учнів.

 У Синельниковому збудували сучасний стадіон

 Такий спортивний простір – єдиний в усьому місті

 «Такого сучасного спортивного простору, як зараз, місто Синельникове чекало не одне десятиліття. Впевнений – завдяки новому майданчику синельниківський футбол зробить прорив», - директор дитячо-юнацької спортивної школи Олександр Родзін

 Для глядачів обладнали трибуни

 Футбольне поле – із якісним штучним покриттям

 На стадіоні є майданчики  для баскетболу та волейболу,..

 смуга перешкод,..

 професійні бігові доріжки,..

ділянки для стрибків у довжину,..

 воркаут-зона

 «Ми не уявляли, що колись у нас буде такий сучасний стадіон.  Це просто радість – займатися у таких умовах», - учениця 11 класу школи №7 Анна Цупар

 На новому стадіоні проводитимуть обласні спортивні змагання та тренуватимуть майбутніх чемпіонів

 «Помітив, що вже набагато більше людей стали займатися спортом. Ввечері проходиш повз стадіон – а тут і діти, і дорослі тренуються», - учень 10 класу школи №7 Владислав Гонтар

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux