Опубліковано 21 вересня 2018 року, 11:30

У розпалі будівництво дитсадка в селі Старі Кодаки – Валентин Резніченко

В Старих Кодаках вперше в історії з’явиться дитсадок. Давню мрію селян здійснює Дніпропетровська облдержадміністрація. Нині підрядники вже вирили котлован, встановили сваї, готують основу під фундамент. Після завершення всіх робіт садочок прийме 80 дітей. Про це повідомив очільник регіону Валентин Резніченко.

 «Ліквідуємо черги до дитячих садків Дніпропетровщини за завданням Президента України Петра Порошенка. За три роки створили майже 4,3 тисячі нових місць для дошкільнят. Нині «з нуля» будуємо шість садочків – вони комфортні, затишні, яскраві та сучасні», – розповів голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

Один із садочків зводять на місці колишнього пустиря в Старих Кодаках. Підрядники вже вирили котлован, встановили сваї, готують основу під перший шар бетону.

 «Село десятки років чекало на це будівництво. Молодим батькам зараз доводиться возити дітей до садочків Дніпра у переповнених маршрутках. А новобудова – просто у центрі Старих Кодаків, навпроти школи. Дуже раді, що після завершення робіт у нас з’явиться навчально-виховний комплекс», – сказав директор Старокодацької школи Віктор Юнашев.

 Садочок буде двоповерховим. Його будівлю утеплять та «обшиють» різнокольоровою фіброплиткою. Поруч зведуть автономну котельню на альтернативному паливі.

Новий дошкільний заклад прийме на виховання 80 дітей. Всередині він буде яскравим, затишним та комфортним. Поряд з будівлею облаштують територію – висадять дерева та квіти.

«Хочемо, аби у нас був такий гарний садок, як в Підгородному. Для дитини дуже важливо, щоб він був яскравим, гарним, сучасним. Дитина має хотіти йти до садочка», – поділилася молода мама, мешканка села Тетяна Самарець.

 Будівництво дитсадка – обласним коштом.

У Старих Кодаках у розпалі будівництво садочка

Нині підрядники вже вирили котлован,…

…встановили сваї,…

…облаштовують основу під фундамент

Віктор Юнашев: «Село десятки років чекало на це будівництво. Новобудова – просто у центрі Старих Кодаків, навпроти школи»

Садок буде двоповерховим

Тут виховуватимуться 80 дітей

Для них створять всі належні умови

Тетяна Самарець: «Хочемо, аби у нас був такий гарний садок, як в Підгородному. Дитина має хотіти йти до садочка»

Будівництво дитсадка – обласним коштом

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux