Опубліковано 04 квітня 2019 року, 11:30

У Нікопольському районі «з нуля» зводимо 4 сучасні сільські амбулаторії – Валентин Резніченко

У Нікопольському районі облаштують чотири сільські амбулаторії. Нові медзаклади «з нуля» зводять у Південному, Придніпровському, Чкаловому і Чистополі. Вони будуть теплими і комфортними, матимуть найсучасніше обладнання. Першу меддопомогу там отримуватимуть майже 5 тис місцевих мешканців. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.    

«Якісна медична допомога має бути доступною кожному мешканцю Дніпропетровщини – і у великих містах, і в селах. На цьому акцентує увагу Президент України Петро Порошенко. У 2018-му коштом держбюджету в області розпочали будівництво 18-ти нових амбулаторій. Їх забезпечимо необхідним обладнанням», – розповів голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.     

Амбулаторії зводять і в селах Південне, Придніпровське, Чкалове та Чистопіль Нікопольського району. Нові медзаклади з’являться там вперше за роки незалежності України.  

«Амбулаторія у нашому селі зведена у 50-х роках минулого століття. Вона застаріла, замала і не задовольняє потреби людей. Новий заклад дасть змогу більш якісно надавати медпослуги», – сказав в.о. старости Придніпровського старостату Олександр Прокопенко. 

 Амбулаторії зводять зі швидкомонтованих конструкцій. У Придніпровському будівля вже готова. Підрядники встановили вікна та двері, облаштували дах і вентильований фасад, підвели комунікації.

«Скільки себе пам’ятаю, в нашому селі була невеличка старенька амбулаторія. Вона не комфортна, там мало місця. А зараз, нарешті,  наша велика мрія здійснюється. Будують новий медзаклад. Це зміцнює наше село, дає надію на краще», – сказала мешканка Придніпровського Оксана Кавалер. 

«Три роки працюю у місцевій амбулаторії. Ми можемо приймати від 20 до 50 людей в день. Місця не вистачає, всі тісняться. Не вірили, що почнуть будівництво. А нині – роботи на фініші», – поділилася медична сестра Придніпровської амбулаторії Олена Жмур.   

 В амбулаторіях встановлять сучасне медичне обладнання.

«Нове будівництво – це велика подія для села. Люди чекають відкриття амбулаторії. Дякуємо за цю роботу», – сказала мешканка Придніпровського Людмила Щербина. 

 Кипить робота і в Південному – тамтешня амбулаторія обслуговуватиме близько 2 тис людей.

«Дуже швидко будують. Вже готові комунікації, каркас будівлі. На черзі – обшивка фасаду, оздоблювальні роботи і благоустрій», – сказав в.о. старости села Південне Павло Кривіцький. 

«Амбулаторія дуже необхідна селу. Воно далеко від районного центру, а у критичні хвилини на вагу золота кожна хвилина. Тепер матимемо повністю укомплектований медзаклад прямо у центрі села», – зазначила мешканка Південного Любов Шевченко.

 Загалом в Україні зведуть 512 сучасних сільських амбулаторій.

У Нікопольському районі облаштують чотири сільські амбулаторії

Нові медзаклади «з нуля» зводять у Південному, Придніпровському, Чкаловому і Чистополі

Олександр Прокопенко: «Амбулаторія у нашому селі зведена у 50-х роках минулого століття. Вона застаріла, замала і не задовольняє потреби людей. Новий заклад дасть змогу більш якісно надавати медпослуги»

Амбулаторії зводять зі швидкомонтованих конструкцій

У Придніпровському будівля вже готова

 Оксана Кавалер: «Скільки себе пам’ятаю, в нашому селі була невеличка старенька амбулаторія. Вона не комфортна, там мало місця. А зараз, нарешті,  наша велика мрія здійснюється. Будують новий медзаклад. Це зміцнює наше село, дає надію на краще»

Підрядники встановили вікна та двері, облаштували дах і вентильований фасад, підвели комунікації

Олена Жмур: «Три роки працюю у місцевій амбулаторії. Ми можемо приймати від 20 до 50 людей в день. Місця не вистачає, всі тісняться. Не вірили, що почнуть будівництво. А нині – роботи на фініші»

Людмила Щербина: «Нове будівництво – це велика подія для села. Люди чекають відкриття амбулаторії. Дякуємо за цю роботу»

 Кипить робота і в Південному – тамтешня амбулаторія обслуговуватиме близько 2 тис людей

 Павло Кривіцький: «Дуже швидко будують. Вже готові комунікації, каркас будівлі. На черзі – обшивка фасаду, оздоблювальні роботи і благоустрій»

 Любов Шевченко: «Амбулаторія дуже необхідна селу. Воно далеко від районного центру, а у критичні хвилини на вагу золота кожна хвилина. Тепер матимемо повністю укомплектований медзаклад прямо у центрі села»

 Загалом в Україні зведуть 512 сучасних сільських амбулаторій

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux