Опубліковано 05 листопада 2018 року, 12:30

У Дніпропетровській ОДА пройшов творчий вечір відомого тревел-телеведучого Дмитра Комарова – Валентин Резніченко

Гелікоптер без скла, червонокнижна риба на обід, загадковий рослинний відвар та «лікування» за допомогою отруйних жаб. Про невідому для туристів Бразилію розповів у Дніпропетровській облдержадміністрації тревел-телеведучий Дмитро Комаров. На безкоштовну зустріч із зіркою завітали понад тисячу людей. Про це розповів голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«Дніпропетровська облдержадміністрація завжди відкрита для людей. Організовуємо екскурсії держбудівлею, влаштовуємо кінопокази, презентуємо книжки, світлини, проводимо творчі зустрічі зі знаменитостями, – сказав голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко. – Такі заходи завжди користуються популярністю. На презентацію програми Дмитра Комарова про невідому Бразилію завітали більше тисячі людей».

Дмитро Комаров – ведучий популярної програми «Світ навиворіт» презентував у Дніпропетровській облдержадміністрації свою нову ексклюзивну програму. Це невідомі факти, фото та відео з мандрівки до Бразилії. 

«Цьогоріч була в Бразилії, бачила всі «родзинки» для туристів, у тому числі карнавал у Ріо-де-Жанейро. «Вивороту»  цієї країни не знаю, хоча дуже цікаво. Саме тому я сьогодні тут», – розповіла учасниця зустрічі в Дніпропетровськый ОДА Людмила Костіна.

Історії «за кадром» зацікавили ще одного учасника зустрічі.

«Мені цікава тема подорожей. Не оминаю випусків Дмитра Комарова. Був у захваті від іншої сторони Японії. Тепер хочу дізнатися більше про Бразилію», – сказав Олександр Бут.

Цікавість – задовольнили. Дмитро Комаров розповів про спілкування з місцевими племенами та криміногенну ситуацію в країні. Він випробував на собі жаб’ячу отруту, відвар місцевого шамана, скуштував червонокнижну рибу та презентував українську горілку закордонним бандитам.

«Намагаюся проводити не офіційні зустрічі з поціновувачами програми. Обираю формат «домашніх посиденьок з друзями на кухні». Саме цього багато кому не вистачає в наше сторіччя Інтернету та соціальних мереж. Задоволений, якщо бачу вогник щастя в очах людей», – сказав Дмитро Комаров.

Він зазначив, що його презентація не має сценарію. Лише живе спілкування та відео – як підтвердження розповіді. Відомий трепел-ведучий відкрив «завісу» й самих зйомок.

«Ми прокидаємося о 4-5 ранку, відповідальні моменти плануємо на ранок, решту робимо увечері. Є багато зйомок вночі. Паралельно я на зв’язку із монтажерами зі столиці. Це не робота, а стиль життя», – сказав він.

Дмитро Комаров поділився планами на майбутнє.

«Мені 35, планую впродовж життя побувати ще у ста країнах. Хоча їх загалом близько 200. Не поспішаю за кількістю. Віддаю перевагу «глибині» – люблю довго-довго «копатися» в одній країні. Переконаний – немає нецікавих подорожей», – додав ведучий «Світу навиворіт».

Здивував Дмитро Комаров і новими творчими проектами.

«Обов’язково покажу Україну навиворіт. Проте це буде найвідповідальнішим сезоном, найскладнішим у підготовці. Тому що мені буде потрібно знайти в рідній країні щось невідоме для загалу. Теми вже збираю протягом кількох років, проте їх ще не достатньо для повноцінного сезону», – зауважив він.

Дмитро Комаров закликав обов’язково подорожувати.

«Початківцям я раджу, перш за все, почати мандрувати. Адже у багатьох є страх. Підписуйтеся на сторінки провідних турагенств, слідкуйте на знижками. Сьогодні мандрувати набагато легше, аніж ще якісь 10 років тому. Є картки, смартфони. Ще одна рекомендація – треба винаймати житло із господарем, а не бронювати номер в готелі. Справа не лише в економії. Ваш «співмешканець» підкаже, де краще побувати, що спробувати».

Водночас початківцям-мандрівникам Дмитро Комаров порадив не їхати до Бразилії. За його словами, це дуже дорога країна. Водночас – небезпечна. На окремих її територіях керують люди зі зброєю.

Учасники зустрічі з Дмитром Комаровим могли познайомитися й з фотовиставкою. Це понад 50 унікальних  світлин з подорожей. Після завершення заходу їх передали двом дитячим будинкам – у Кам’янському та Марганці.

Не обійшлося й без фото на пам'ять. Шукайте себе за посиланням: http://bit.ly/2AKbpxK.

У Дніпропетровській облдержадміністрації творчий вечір відомого тревел-телеведучого Дмитра Комарова

Прийшло понад тисячу людей

Ніде яблуку впасти

 Невідома Бразилія цікава дорослим

 … та дітям

«Цьогоріч була в Бразилії, бачила всі «родзинки» для туристів, у тому числі карнавал у Ріо-де-Жанейро. «Вивороту»  цієї країни не знаю, хоча дуже цікаво», – учасниця зустрічі в ДніпроОДА Людмила Костіна

Цікаво всім присутнім

 «Мені цікава тема подорожей. Не оминаю випусків Дмитра Комарова. Був у захваті від іншої сторони Японії. Тепер хочу дізнатися більше про Бразилію», – учасник зустрічі Олександр Бут

 Побачити якомога більше

Людина, яка завжди «за кадром»

Оператор програми «Світ навиворіт»

Розповіді вражають

Відео з мандрівки

 Перехоплює подих

Залишити не лише у пам’яті

 Про гелікоптер без скла

 … та «лікування» за допомогою ядовитих жаб

 … з перших вуст

 Виворіт «Світу навиворіт»

 Невідомі факти

 Відео

 Вражаюча правда,

… яку не покажуть по телевізору

 Учасники творчого вечора в ДніпроОДА дізналися першими

 Можна було й побачити світлини з мандрівок

 Ексклюзивні

 … та загадкові фото

 Не обійшлося й без фото на пам'ять

 Задоволені знайомством

Автографи

 … від улюбленого українського мандрівника

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux