Опубліковано 19 жовтня 2018 року, 13:30

У Дніпропетровській облдержадміністрації пройшов творчий вечір відомого блогера Андрія Альохіна – Валентин Резніченко

Короткі оповідання цього автора змушують сміятися та плакати. У кінокартинах він грає французів краще, аніж справжні іноземці. А ще він смачно готує та міркує над написанням кулінарної книги. У Дніпропетровській облдержадміністрації пройшов творчий вечір популярного блогера, талановитого актора, харизматичного ведучого та письменника Андрія Альохіна.

«Урізноманітнюємо дозвілля наших мешканців. Запрошуємо їх на творчі зустрічі до облдержадміністрації. Тут можна познайомитися як із зірками-початківцями, так і з вже відомими блогерами, письменниками, акторами. Безкоштовні презентації та автограф-сесії – для всіх бажаючих», – сказав голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

Українська зірка Андрій Альохін познайомив присутніх із своїми книжками – «Щоб ви знали», «Родина-тьотя», «Від опівночі до ніколи». Розповів, як писав першу книгу та чому її обкладинка рожева. Поділився, як народжуються його твори та чому вони геть короткі.

«Я автор суперкоротких оповідань. Це замальовки з нашого життя, у яких багато хто впізнає себе. Було навіть таке, що мені писали незнайомці – «навіщо ви розповіли про мій випадок?». Насамперед, мої історії – це щось середнє між вигадкою та правдою», – сказав він.

Автор поділився, що пробував писати романи, та залишився вірним коротким оповіданням.

«Я ніколи не напишу великого роману. Багато разів пробував це. Аж двічі. Нічого не виходить. Вже на початку хочеться вбити всіх героїв, бо не знаю, що з ними робити. Але мої маленькі оповідання будуть жити», – сказав Андрій Альохін.

Секрет популярності творів Андрій Альохін вбачає у їх раптовості – чоловік не сидить над оповіданнями довго, пише їх миттєво, навіть коли натхнення приходить у метро.

«Мої книжки – це гойдалки. Після прочитаних оповідань люди або плачуть, або сміються. Середнього варіанту немає. Я досі не розумію – письменник я чи ні. Зараз час аматорів. Оцінку моїм творам можна буде дати лише за кілька поколінь. Можливо, пройде 100 років і в шкільних кабінетах з української літератури буде мій портрет. А, можливо, ні», – зазначив він.

Андрій Альохін поділився із присутніми і новим захопленням: «Останнім часом захопився кулінарією. Готую страви французької кухні. Можливо, я напишу збірку про це. Познайомлю українців із європейською кухнею».

Спілкування із блогером, актором та письменником нікого не залишило байдужим.

«Андрія Альохіна я знаю ще з часів його роботи на радіо. Він був ведучим чудових програм «Музична маршрутка», «Хіти класичної музики». Це був кінець 90-х. З тих пір я закохана в цю людину. Він багатогранний. Творча глиба. Такі люди – гордість нашого народу», – сказала учасниця творчої зустрічі Валентина Іванова.

Серед гостей присутніх на творчому вечорі – справжні фани.

«Геть не дивлюся телевізор. Інформацію, цікаву для мене, дізнаюся з Фейсбуку. На сторінку Андрія Альохіна підписана вже давно, з задоволенням читаю. Він позитивний, легкий, має гарне почуття гумору», – поділилася учасниця творчої зустрічі Юлія Шпак.

Учасники зустрічі – із гарним настроєм, світлинами на згадку та автографами.

На творчий вечір Андрія Альохіна люди приходили завчасно

 Брали автографи ще до початку

Побажання від автора на улюблених книжках

Перерва на фото

 … і знову черга на автограф-сесію

Підпис на пам'ять

Учасники фотографували улюблену зірку

 Не стримували емоцій

«Я закохана в цю людину. Він багатогранний. Творча глиба. Такі люди – гордість нашого народу», – учасниця творчої зустрічі Валентина Іванова

 В очікуванні

«Геть не дивлюся телевізор. Інформацію, цікаву для мене, дізнаюся з Фейсбуку. На сторінку Андрія Альохіна підписана вже давно, з задоволенням читаю», – учасниця творчої зустрічі Юлія Шпак

Початок

 Гарний настрій – гарантований

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux