Опубліковано 15 березня 2019 року, 11:30

У десятому кастингу фесту «Z_ефір» взяли участь таланти Новомосковського, Юр’ївського та Магдалинівського районів – Валентин Резніченко

Повітряні гімнасти та акробати, танцюристи та вокалісти, артисти інструментального та театрального мистецтва. Майже 150 яскравих номерів продемонстрували діти від 5 до 16 років на сцені у Новомосковську. Там пройшов відбірковий тур талант-фесту «Z_ефір». Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

«Маємо підтримувати талановитих дітей, адже вони - майбутнє України. На цьому наголошує Президент України Петро Порошенко. У 2019-му на Дніпропетровщині проводимо вже другий сезон фестивалю дитячих талантів «Z_ефір». Відбіркові тури – у розпалі, позаду десять міст з 14. У квітні - полуфінали конкурсу, а вже у травні кращі з кращих зберуться в Дніпрі на фінальному гала-концерті», - сказав голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

На новомосковській сцені -  таланти Магдалинівського, Юр'ївського та Новомосковського районів.

«Кастинг – динамічний та яскравий, діти – талановиті, дуже стараються. Переконаний, що  для них участь у цьому конкурсі стане кроком на шляху до великого мистецтва, - сказав член журі, хореограф Євген Мінько.

Різнобарвні квіти, казкові метелики та навіть жар-птиця. На сцені новомосковського Палацу культури розцвів справжній райський сад. Із яскравим дефіле виступили дівчата з театру моди «Аніта».

«Ми виступаємо дуже давно, у нас є багато різних колекцій. Сьогодні показали номер «Райський сад». Серед нас є рози, водяна німфа та соняшник, бузок і семицвітка, веселка та казкові мешканці саду, - розповіла учасниця колективу «Аніта» Сніжана Платонова. - Костюми створювала наша керівниця. Ми багато сил вклали у цей номер, дуже раді, що змогли продемонструвати його на цій сцені».

Своїм виступом перенесли глядачів у казку й вихованки естрадно-циркової студії «Melange Art» з Новомосковська. Дівчата – не новачки на сцені. Минулого року вже брали участь у першому сезоні фестивалю талантів «Z_ефір». Цього разу підготували акробатичний номер «Чарівна квітка».

«Над номером ми працювали близько півроку. Він про те, що всі ми маємо вірити у дива. Хочемо, щоб і глядачі повірили у нашу магію, згадали казку та повернулись у дитинство. На конкурс прийшли вдруге, бо прагнемо розвиватися та хочемо підкорити велику сцену», - сказала учасниця колективу «Melange Art» Анна Резніченко.

«Запалювали» на сцені «Z_ефіру» і повітряні гімнастки з циркової студії «Але-ап». Дівчата з Новомосковська виступили на полотнах в образі двох безстрашних піраток.

«Минулого року ми теж були на «Z_ефірі». Цього разу номер складніший, більше трюків та хореографії, - розповіла учасниця колективу  Марія Шостаковська. - Найважливіше для гарного виступу - артистизм, бо саме від нього залежить, як номер сприйме глядач. І, звичайно, довіра між партнерами – без неї цього номеру взагалі б не було». 

Підкорювали журі також юні співаки, артисти інструментального та театрального жанрів.

«Граю на саксофоні. Сьогодні виступав двічі – з колективом та сольно. Для свого номеру обрав джазову мелодію «Let my people go». Мені дуже подобається виконання Луї Армстронга, і саме ця композиція запала у душу, - зізнався учасник «Z_ефіру» Даніїл Губа. - Граю не для себе, а для людей. Якраз цей конкурс надає можливість молодим музикантам показати себе».

Наступним вражатиме Марганець. Перший відбірковий тур «Z_ефіру» Дніпропетровщиною триватиме до 27 березня.

 У Новомосковську пройшов відбірковий тур талант-фесту «Z_ефір»

 На сцені - таланти Магдалинівського, Юр'ївського та Новомосковського районів

 Експертне журі

 «Кастинг – динамічний та яскравий, діти – талановиті, дуже стараються. Переконаний, що  для них участь у цьому конкурсі стане кроком на шляху до великого мистецтва», - член журі, хореограф Євген Мінько

 Вихованки естрадно-циркової студії «Melange Art» з Новомосковська

 Хочемо, щоб і глядачі повірили у нашу магію, згадали казку та повернулись у дитинство. На конкурс прийшли вдруге, бо прагнемо розвиватися та хочемо підкорити велику сцену», - учасниця колективу «Melange Art» Анна Резніченко

 Із номером «Яскравий сад» виступили дівчата з театру моди «Аніта»

 «Серед нас є рози, водяна німфа та соняшник, бузок і семицвітка, веселка та казкові мешканці саду», - розповіла учасниця колективу «Аніта» Сніжана Платонова

Новомосковськ здивував різноманіттям номерів

 Вокалісти…

 «Люблю співати про Україну, тому для конкурсу обрала ліричну пісню «Оберіг», - співачка Валерія Воронкіна

 …артисти оригінального жанру,

 гімнасти,…

 танцюристи,…

 музиканти

«Граю не для себе, а для людей. Якраз цей конкурс надає можливість молодим музикантам показати себе», - учасник «Z_ефіру» Даніїл Губа

 Підкорили глядачів безстрашні дівчата з циркової студії «Але-ап»

«Найважливіше для гарного виступу - артистизм, бо саме від нього залежить, як номер сприйме глядач. І, звичайно, довіра між партнерами – без неї цього номеру взагалі б не було», - учасниця колективу  Марія Шостаковська

 Новомосковська студія сучасного танцю «Step Up» із танцювальним номером «Святвечір»

«Ми багато тренувались, щодня мінімум по 3 години на день. Дуже хвилювались, але нам сподобалось виступати на цій сцені», - учасники колективу «Step Up»

 На кастингу виступили діти від 5 до 16 років

 Загалом у Новомосковську продемонстрували майже 150 номерів

Перший відбірковий тур «Z_ефіру» Дніпропетровщиною триватиме до 27 березня.

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux