Опубліковано 15 квітня 2019 року, 10:30

У 2019-му вже оновили дві дороги у Солонянському районі – Валентин Резніченко

У березні на Дніпропетровщині стартував капітальний ремонт доріг. Нині підрядники вже завершили оновлення двох автошляхів у Солонянському районі. Там уклали асфальт і нанесли розмітку. Ремонт – вперше за десятки років. Про це повідомив очільник регіону Валентин Резніченко.

 «Якісне асфальтне покриття на дорогах Дніпропетровщини – завдання Президента України Петра Порошенка. Капітально ремонтуємо автошляхи у різних куточках регіону. За чотири роки оновили понад 500 доріг всередині міст та сіл. Ремонтуємо також сполучення між населеними пунктами», – розповів голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко. 

Щойно стартував сезон ремонту доріг, роботи закипіли в Солонянському районі. Там оновили покриття між селами Кам’яне та Новоселівка.

«Це прямий шлях до райцентру, а там опорна школа, селищна рада, лікарня, магазин.  Але дорога геть зіпсувалася, доводилося людям їздити в об’їзд – за 50 км», – розповів староста села Камяне Солонянської обєднаної громади Юрій Ярошенко.   Нині ж місцеві радіють. Майже два кілометри дороги тепер – як нова копійка. Підрядники уклали асфальтобетон і нанесли розмітку.    

«Ми дуже задоволені. Просто клас – можна сміливо їхати прямо до Новоселівки й зекономити купу часу», – сказала мешканка Кам’яного Ірина Авдєєнко.  

 «Дуже вдячні за цю роботу. Раніше і диски на колесах ламали на цій дорозі, а бувало й машини! Зараз справжня краса», – сказав мешканець Кам’яного Іван Степаненко.  

Капітально відремонтували й дорогу на виїзді із Солоного.

«Дякуємо, що зробили нам таку дорогу. Це було дуже необхідно. Тут частенько фури їздять, вже канави справжні утворилися через постійні ушкодження. Пишаємось, що у нас тут тепер комфортно», – сказала мешканка Солоного Ірина Стецюк.   

Оновили покриття вперше за десятки років.

 «Це все результати децентралізації. Зміни на нашій території відчувають усі:  від школярів до пенсіонерів. Вдячні за підтримку облдержадміністрації», – сказав голова Солонянської об’єднаної громади Михайло Копейко.

 Загалом за чотири роки в Солонянському районі оновили 21 дорогу.

У березні на Дніпропетровщині стартував капітальний ремонт доріг

 Нині підрядники вже завершили оновлення двох автошляхів у Солонянському районі

Оновили покриття між селами Кам’яне та Новоселівка

Юрій Ярошенко: «Це прямий шлях до райцентру, а там опорна школа, селищна рада, лікарня, магазин.  Але дорога геть зіпсувалася, доводилося людям їздити в об’їзд – за 50 км»

Місцеві радіють

 Ірина Авдєєнко: «Ми дуже задоволені. Просто клас – можна сміливо їхати прямо до Новоселівки й зекономити купу часу»

  Капітально відремонтували й дорогу на виїзді із Солоного

Ірина Стецюк: «Дякуємо, що зробили нам таку дорогу. Це було дуже необхідно. Тут частенько фури їздять, вже канави справжні утворилися через постійні ушкодження. Пишаємось, що у нас тут тепер комфортно»

  Оновили покриття вперше за десятки років

 Михайло Копейко: «Це все результати децентралізації. Зміни на нашій території відчувають усі:  від школярів до пенсіонерів. Вдячні за підтримку облдержадміністрації»

Загалом за чотири роки в Солонянському районі оновили 21 дорогу

 

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux