Опубліковано 31 липня 2018 року, 09:30

У 2018 році у Дніпровському районі ремонтуємо більше 20 доріг – Валентин Резніченко

 У селі Балівка Дніпропетровська облдержадміністрація відремонтувала вулицю Українську. Цьогоріч у Дніпровському районі ремонтують понад 20 доріг, з новим покриттям – більше половини. Про це повідомив голова облдержадміністрації Валентин Резніченко. 

«Одне із завдань, яке Президент України Петро Порошенко ставить перед владою на місцях, – капітальне оновлення доріг, які десятиліттями не мали нормального покриття. На Дніпропетровщині за три останні роки відремонтували майже півтисячі комунальних доріг. Комфортний і зручний простір для мешканців створюємо в кожному населеному пункті, незалежно від його розмірів», – акцентував Валентин Резніченко.

У селі Балівка Дніпровського району відремонтували вулицю Українську. За весь час свого існування вона знала тільки шлакове покриття.

«Вулиця була не дай Боже. Точніше, її зовсім не було. Якось їхала на велосипеді та й гепнулася – два ребра зламала, – пригадала місцева мешканка Марія Невідомська. – Зараз дорога – красота. Почуваєш себе, немов у місті». 

Вулиця веде в центр населеного пункту, нею діти ходять до школи.

«Мої онуки живуть в місті. Тільки-но сказала, що заасфальтували вулицю, вони за скейтборди, ролики – і сюди. Гасають, не зупиниш», – посміхнулася мешканка вулиці Віра Петренко. 

На новенькій вулиці влаштовує велосипедні перегони й десятирічний Ігор Непокритий.

«Раніше їздити цією вулицею було складно. Одного разу навіть шину пробив. Коли дорогу відремонтували, кататися прикольно. З вітерцем», – поділився хлопчик. 

Ремонт вулиці – обласним коштом.

«Коли тільки-но очолив сільраду, мріяв засипати всі сільські вулиці шлаком. Аж нині на них укладають асфальт. Це небувала рідкість. Власним коштом виготовляємо проект – ДніпроОДА фінансує капремонт. Рухатися такою дорогою зручно і водіям, і пішоходам. Розмітка на ній – наче підведена призьба в хаті», – зазначив Балівський сільський голова Валерій Рижак. 

У 2018 році на Дніпропетровщині обласним коштом оновлюють майже 130 доріг.


У селі Балівка Дніпровського району....

... з новим покриттям вулиця Українська.

«Коли тільки-но очолив сільраду, мріяв засипати всі сільські вулиці шлаком. Аж нині на них укладають асфальт. Це небувала рідкість. Власним коштом виготовляємо проект – ДніпроОДА фінансує капремонт. Рухатися такою дорогою зручно і водіям, і пішоходам. Розмітка на ній – наче підведена призьба в хаті», – зазначив Валерій Рижак.

 Мешканці радіють.

 «Вулиця була не дай Боже. Точніше, її зовсім не було. Якось їхала на велосипеді та й гепнулася – два ребра зламала, – пригадала Марія Невідомська. – Зараз дорога – красота. Почуваєш себе, немов у місті».

Колись на цьому місці була шлакова дорога.

 «Раніше їздити цією вулицею було складно. Одного разу навіть шину пробив. Коли дорогу відремонтували, кататися прикольно. З вітерцем», – поділився Ігор Непокритий.

Таке покриття на цій вулиці вперше.

 Дорога веде в центр села...

 ... та до школи.

 «Мої онуки живуть в місті. Тільки-но сказала, що заасфальтували вулицю, вони за скейтборди, ролики – і сюди. Гасають, не зупиниш», – посміхнулася  Віра Петренко.

Цьогоріч на Дніпропетровщині обласним коштом оновлюють майже 130 доріг.

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux