Опубліковано 22 травня 2018 року, 13:30

Третій всеукраїнський фестиваль «Пісні, народжені в АТО» збере майже 60 виконавців – Валентин Резніченко

На третьому всеукраїнському фестивалі «Пісні, народжені в АТО» виступлять майже 60 виконавців. Серед них – 12 лауреатів-новачків. Протягом двох днів фесту звучатимуть пісні, які давно полюбилися, і абсолютно нові композиції. Про це повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко. 

«Президент України Петро Порошенко акцентує на всебічній підтримці українських захисників. На Дніпропетровщині хлопці її відчувають. Організовуємо для АТОвців десятки різних  проектів – від змагань до танців. Рівно два роки тому ДніпроОДА започаткувала всеукраїнський фестиваль солдатської пісні. Він знайшов відгук у серцях багатьох – сьогодні Дніпро вже втретє збирає бійців з різних куточків України у дружньому колі», – зазначив  Валентин Резніченко. 

Фестиваль-2018, який відбудеться за три тижні, об’єднає майже 60 виконавців. Серед них – як нові голоси, так і добре знайомі.

«Кількість виконавців суттєво зросла, тому розділили пісенний фест на два дні. 8 червня о 18:00 у великій залі ДніпроОДА виступлять «ветерани» фестивалю. 9 червня о 16:00 композиції зазвучать на традиційному майданчику – у літньому театрі парку Шевченка», – розказала начальник управління з питань учасників АТО ДніпроОДА Наталія Шуліка. 

Цьогоріч дебютують Богдан Ковальчин, Іван Бабій, Дмитро Скипник, Олександр Сухарський, Іван Бурковський, Костянтин Луц та ін. Автори з різних регіонів України: від Львівщини до Дніпропетровщини.

Вперше заспіває у Дніпрі й волинян Віталій Кірсанов. На передовій він обороняв Донецьке летовище, однак після запеклих боїв перестав розмовляти. Дар мовлення хлопцю повернула музика. З тих пір він пише пісні  та грає на гітарі.

Також на фесті можна буде почути голоси відомих лауреатів. Як завжди, без купюр розкажуть про війну В'ячеслав Купрієнко, Олег Дмитрук, Олександр Клец, Сергій Бойко, Всеволод Стеблюк, Станіслав Паплінський, Юрій Сусло, Володимир Полєшко, Олексій Бик, Олександр Ламбурський, Сергій Кононенко, Христина Панасюк та ін.

Незмінні ведучі фестивалю «Пісні, народжені в АТО» – Єгор Прищепкін та Юлія Курочкіна.

Перший всеукраїнський фестиваль «Пісні, народжені в АТО» пройшов у травні 2016 року, другий – у 2017-му. Після кожного ДніпроОДА випустила диски, які презентували у столиці.

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux