Опубліковано 21 травня 2018 року, 10:30

Третій всеукраїнський фест «Пісні, народжені в АТО» триватиме у Дніпрі два дні та на двох сценах – Валентин Резніченко

Третій всеукраїнський фестиваль «Пісні, народжені в АТО» збере майже 60 виконавців. Серед них будуть як нові лауреати, так і «ветерани». Цьогоріч фест триватиме два дні і пройде на двох сценах, повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.  

«Одне із завдань Президента України Петра Порошенка – всебічна підтримка українських захисників. Для адаптації до мирного життя започатковуємо для АТОвців чимало проектів – освітні курси, спортивні турніри, творчі зустрічі, танцювальні вечори. Цьогоріч уже втретє збере бійців фест «Пісні, народжені в АТО», – розказав Валентин Резніченко.  

Фестиваль пройде у Дніпрі протягом двох днів і на двох сценах.

8 червня у великій залі ДніпроОДА пісні, які вже полюбилися багатьом, виконають «ветерани» фестивалю.

Абсолютно нові композиції зазвучать на сцені літнього театру парку Шевченка у другий день фесту, 9 червня. Власні твори, написані на передовій і на мирній землі, разом з відомими лауреатами заспівають й новачки. Серед дебютантів – Богдан Ковальчин, Іван Бабій, Віталій Кірсанов, Дмитро Скипник, Олександр Сухарський, Іван Бурковський, Костянтин Луц та ін.

Протягом двох днів фесту можна буде почути голоси вже добре знайомих учасників пісенного проекту. Як завжди, проникливо розкажуть про пережите на фронті В'ячеслав Купрієнко, Олег Дмитрук, Олександр Клец, Сергій Бойко, Всеволод Стеблюк, Станіслав Паплінський, Юрій Сусло, Володимир Полєшко, Олексій Бик, Олександр Ламбурський, Сергій Кононенко, Христина Панасюк та ін.

У фіналі разом на одну сцену вийдуть всі учасники третього всеукраїнського фестивалю –  майже 60 виконавців.

Додаткова інформація – за електронною поштою atofest.dnipro@gmail.com.

Перший всеукраїнський фестиваль «Пісні, народжені в АТО» відбувся у травні 2016 року, другий – у 2017-му. Після кожного ДніпроОДА випустила диски, які презентували в Києві.

Крім того, лауреати фестивалю АТОшних пісень повсякчас виступають з концертами по всій Україні. Протягом останніх двох років хлопці відвідали зо два десятки міст, неодноразово бували з піснями на передовій.

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux