Опубліковано 17 квітня 2019 року, 15:00

Сучасний стадіон європейського зразка відкрили у Петриківці – Валентин Резніченко

Сучасний стадіон європейського зразка урочисто відкрили у Петриківці. Його звели обласним коштом біля оновленої опорної школи. Роботи тривали трохи більше року. Нині на спортивному майданчику вже тренуються діти, а невдовзі планують провести районні змагання. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

 «Президент України Петро Порошенко наголошує – сучасні умови для занять спортом мають бути доступними кожному мешканцю Дніпропетровщини. В області зводимо та ремонтуємо басейни, стадіони і спортивні комплекси. Сучасний стадіон відкрили й біля нещодавно оновленої Петриківської опорної школи», - сказав голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

 Новий стадіон став окрасою усього Петриківського району. Для повноцінного спортивного дозвілля місцевих мешканців у селищі тепер є всі умови – професійне футбольне поле зі штучним покриттям, спортивні майданчики, бігові доріжки, тренажери для воркауту.

«Раніше на місці стадіону було звичайне поросле травою поле, на якому мешканці Петриківки випасали кіз. Зараз ділянку просто не впізнати. На весь район це єдиний спортмайданчик такого високо рівня, - розповіла директор Петриківської опорної школи Марина Сорока. - Тепер навіть рано вранці та пізно ввечері на стадіоні людно. Діти та дорослі бігають, займаються на тренажерах, грають у футбол».

«Створюємо в області сучасні спортивно-освітні простори. Поруч із кожною школою, яку реконструюємо, облаштовуємо стадіони та спортивні майданчики. Один з таких створили для мешканців Петриківки. Його вже перевірили на якість і діти, і дорослі. Без перебільшення, це дійсно найкращий спортивний об'єкт району», - сказав радник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Юрій Голик.

 На новенькому полі учні опорної школи встигли зіграти футбольний матч із командою Дніпропетровської ОДА. Переваги нового поля діти оцінили високо.

 «Поле чудове та професійне. Дуже класно бігати, зручно віддавати передачі. Навіть на канікулах приходили сюди із хлопцями поганяти мяча», - поділився враженнями учень 9 класу Петриківської опорної школи Денис Олексенко.

 «Ми вважаємо, що це найкращий спортивний майданчик в Україні. Діти щасливі та захоплені, тепер вони із більшим задоволенням будуть виходити на подвір’я та займатися спортом», - розповіла вчителька фізичної культури Петриківської опорної школи Ірина Франчук.

На стадіоні займаються фізкультурою школярі, вихованці місцевої ДЮСШ та професійно-технічного училища, незабаром проходитимуть районні спортивні змагання. Тренуватися можуть і всі бажаючі мешканці громади.

 «В усьому, що ми робимо, прагнемо досконалості. Поряд із осучасненими школами облаштовуємо стадіони. Адже найголовніше, аби наші діти займалися спортом та вели здоровий спосіб життя. Усе це стало можливим завдяки реформі децентралізації»- сказав голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов.

 «Я щасливий, що саме на рідній для мене Дніпропетровщині сьогодні з`являються  спортивні об'єкти такого високого рівня. Це вже зовсім інші можливості для юних футболістів, - зазначив президент Федерації футболу України Андрій Павелко. - В таких сучасних умовах виростимо майбутніх чемпіонів, які поповнять ряди Національної збірної України». 

Нині на Дніпропетровщині облдержадміністрація реконструює майже 30 шкільних стадіонів.

У Петриківці відкрили стадіон європейського зразка

Він – біля оновленої опорної школи

Новий стадіон став окрасою усього Петриківського району

Для занять спортом у місцевих мешканців тепер – всі умови

На ньому вже тренуються школярі, вихованці місцевої ДЮСШ та ПТУ

Із задоволенням приходять позайматися і дорослі

На новому футбольному полі учні гратимуть новенькими м’ячами

Поле – професійне, із якісним штучним покриттям

Тепер тут виховуватимуть майбутніх чемпіонів

Проводитимуть районні та обласні спортивні змагання

На стадіоні – кілька спортивних майданчиків

Мешканці Петриківського району зможуть пограти у баскетбол та волейбол

Є ділянка для занять воркаутом із сучасними тренажерами

Бігові доріжки та поле для міні-футболу

Стадіон урочисто відкрито

«В усьому, що ми робимо, прагнемо досконалості. Поряд із осучасненими школами облаштовуємо стадіони. Усе це стало можливим завдяки реформі децентралізації»- голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов«В усьому, що ми робимо, прагнемо досконалості. Поряд із осучасненими школами облаштовуємо стадіони. Усе це стало можливим завдяки реформі децентралізації»- голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов

Юні спортсмени вже випробували поле на якість

«Я щасливий, що саме на рідній для мене Дніпропетровщині сьогодні з`являються  спортивні об'єкти такого високого рівня. В цих сучасних умовах виростимо майбутніх чемпіонів, які поповнять ряди Національної збірної України»,  - зазначив президент Федерації футболу України Андрій Павелко

«Поруч із кожною школою, яку реконструюємо, облаштовуємо стадіони та спортивні майданчики. Один з таких створили для мешканців Петриківки. Без перебільшення, це дійсно найкращий спортивний об'єкт району», - сказав радник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Юрій Голик

Стадіон звели обласним коштом

Футболісти щасливі – на новому полі бігати одне задоволення

Нині в області Дніпропетровська ОДА реконструює майже 30 шкільних стадіонів

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux