Опубліковано 20 червня 2018 року, 12:30

Сучасна та комфортна: триває реконструкція Магдалинівської школи – Валентин Резніченко

Яскрава, сучасна та енергоефективна. Магдалинівську опорну школу оновлюють вперше за кілька десятиліть. Вона перетворюється на освітній заклад європейського зразка. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«Створення комфортних умов для навчання дітей Дніпропетровщини – завдання, поставлене Президентом України Петром Порошенком. У Магдалинівці стартувала масштабна реконструкція опорної школи. За сорок років існування закладу, він вперше побачив капітальний ремонт», – зазначив Валентин Резніченко.

В одному крилі будівлі вже замінили підлогу, електромережу та систему опалення. Стіни обшивають гіпсокартоном. Ремонтники розпочали малярні роботи. Ззовні – термомодернізують фасад. У другому крилі школи – демонтаж. На часі – установка опалення та прокладення електрики.

«Раніше в школі було холодно, особливо взимку. Чекаємо від відремонтованої школи тепла й сучасних умов навчання», - розповіла директор Магдалинівської школи Тетяна Полякова.

У навчальному закладі будуть нові парти, дошки, також там облаштують ресурсну кімнату для інклюзивної освіти та лінгафонний кабінет для вивчення іноземних мов.

«З нетерпінням чекаю, коли зможемо з дітьми використовувати сучасні засоби навчання. Вчителям буде зручно, а дітям цікаво», – поділилась вчителька англійської мови Магдалинівської школи Тетяна Оганіна.

Поряд зі школою підрядники зведуть сучасний стадіон. Там буде футбольне поле зі штучним покриттям, майданчики для баскетболу, волейболу та воркауту, бігові доріжки з гумовим покриттям, сектор для стрибків.

«Я займаюся футболом. Граю за команду на різних змаганнях. Матчі першості – в місті, там штучне зручне поле. Хочеться й тренуватися на такому», – розповів 4-класник Артем Себітов.

В Магдалинівській опорній школі навчаються 700 дітей.


 Магдалинівську опорну школу реконструюють вперше за 40-річну історію

Ремонтники замінюють покрівлю,..

вікна,..

 термомодернізують фасад

Тетяна Полякова: «Раніше в школі було холодно, особливо взимку. Чекаємо від відремонтованої школи тепла й сучасних умов навчання»

Всередині одного крила замінили електромережу,..

 підлогу,..

та систему опалення

 Ремонтники обшивають стіни гіпсокартоном

В іншому крилі – демонтаж…

 та заливання стяжки підлоги

Біля школи зведуть сучасний стадіон

Раніше тут були земля і трава – тепер працює техніка

Вона розрівнює ґрунт

 Артем Себітов: «Я займаюся футболом. Граю за команду на різних змаганнях. Матчі першості – в місті, там штучне зручне поле. Хочеться й тренуватися на такому

 У Магдалиеівській опорній школі навчаються 700 дітей

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux