Опубліковано 21 березня 2019 року, 09:30

Створюємо сучасний освітній простір для учнів Апостолівської школи №1 – Валентин Резніченко

І знову замість сірих буднів – яскраві кольори. Цього разу Дніпропетровська облдержадміністрація перетворює на «веселку» Апостолівську школу №1. Приміщення правого крила будівлі готове – там діти вже навчаються в осучаснених класах, оснащених інтерактивними дошками. Нині тривають фасадні роботи. На черзі – реконструкції лівого крила закладу, внутрішнього подвір’я та величезного шкільного стадіону. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

 «Створити комфортні умови для якісного навчання всіх дітей Дніпропетровщини – завдання Президента України Петра Порошенка. Одночасно приводимо до ладу понад 30 шкіл по всій області, – зазначив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко. – Учні Апостолівської школи №1 вже навчаються в комфортних класах із сучасним дизайном та новітнім обладнанням. Зараз на часі – реконструкція решти приміщення та пришкільної території».

Сіра та непримітна будівля Апостолівської школи №1 донедавна нічим не відрізнялася від інших навчальних закладів, зведених за радянських часів. Взимку приміщення було холодним – останніми роками учні навіть не знімали на уроках верхній одяг. Створити для дітлахів комфортні умови для навчання взялася Дніпропетровська облдержадміністрація.

До реконструкції ремонтники стали у серпні 2018 року, а заклад вже не впізнати.

«Школа на очах стає зовсім іншою – яскравою, красивою. Головне – нарешті тут тепло. Тепер діти із цікавістю ідуть на заняття, а ми можемо бути спокійними за їхнє здоров’я», – поділилася мати учня Юлія Шишка.

Будівля – із новими покрівлею та вікнами. Триває термомодернізація фасаду. Його утеплюють і облаштовують білою та жовтою плиткою.

 «Тут все таке гарне! Приємно ходити до школи – вона стала дуже красивою», – сказав учень 6 класу Дамір Круковець.

 «На уроки іду з веселим настроєм. Мій клас став значно світлішим. І взагалі у приміщенні тепер дуже тепло, затишно і комфортно», – сказала учениця 6 класу Олександра Снігур.

Приміщення правого крила школи вже готове. Світлі коридори – і різнокольорові класи. Загалом осучаснили 23 кабінети.

«Раніше все було однотонним, а тепер класи – із червоними, блакитними, зеленими стінами. Кольоровими зробили і двері. Таке різноманіття мені більш подобається, навіть з’явилося бажання краще навчатися. А ще в кожному кабінеті – інтерактивні дошки. Це дуже добре», – розповіла учениця 6 класу Альона Зикова.

 На першому поверсі облаштували тренінговий кабінет. Там проходитимуть інтерактивні уроки з різних предметів, тренінги для учнів та вчителів, займатиметься із дітьми психолог.

«Із нетерпінням чекали на оновлену школу. І ось нарешті ми тут. Ніби ті ж самі коридори, кабінети. Але вони такі гарні та сучасні. І учнів, і вчителів переповнює почуття гордості, що наш заклад – найкрасивіший у місті», – поділилася вчителька Лариса Бут. 

Тепер на черзі – реконструкція лівого крила закладу. Згодом ремонтники приведуть до ладу навколишню територію. Осучаснять і величезний шкільний стадіон. Там облаштують велике футбольне поле, бігові доріжки та спортмайданчики. Все буде із професійним покриттям.

В Апостолівській школі №1 – 560 учнів.


Дніпропетровська ОДА приводить до ладу Апостолівську школу №1

Освітній простірСтворюємо сучасний освітньо-спортивний простір для маленьких мешканців регіону. Типові «радянські» сірі коробки перетворюємо на сучасні, яскраві будівлі», – зазначив радник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Юрій Голик

У правому крилі школи діти вже навчаються в осучаснених класах

..обладнаних інтерактивними дошками

Яскрава стіна біля дошки,..

..решта – в нейтральних тонах

«Тут все таке гарне! Приємно ходити до школи», – Дамір Круковець

Осучаснили і клас хімії,..

..і тренінговий кабінет

«На уроки іду з веселим настроєм. У приміщенні тепер дуже тепло, затишно і комфортно», – Олександра Снігур

555555555555Тривають фасадні роботи

На черзі – реконструкція лівого крила будівлі

Ремонтники вже стали до робіт

Приведуть до ладу і шкільну територію

«Школа на очах стає зовсім іншою – яскравою, красивою», – Юлія Шишка

В Апостолівській школі №1 – 560 учнів

Далі буде…

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux