Опубліковано 16 січня 2019 року, 11:30

Реконструюємо півстолітній дитячий садок у Дніпрі – Валентин Резніченко

У Дніпрі реконструюють дитячий садок №210. Підрядники вже замінили внутрішні комунікації, вікна, двері та покрівлю. На фініші - оздоблювальні роботи усередині. Наразі фарбують стіни та укладають кахлі у дитячих кімнатах на двох поверхах. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

«Діти Дніпропетровщини мають зростати та виховуватись у комфортних умовах. На цьому наголошує Президент України Петро Порошенко. Виконуючи це завдання, у селах та містах Дніпропетровської області реконструюємо та будуємо «з нуля» дитячі садочки. Осучаснюємо дошкільний заклад і в обласному центрі», - сказав голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

 Дитсадок №210 розташований у густонаселеному районі Дніпра - на проспекті Гагаріна. Його збудували ще у 1960-х роках. З того часу будівля встигла суттєво «зноситися». Однак за більш ніж півстолітню історію дитсадок не бачив жодного капітального ремонту.

Наразі реконструкція - у розпалі. Від старої будівлі підрядники залишили тільки стіни. Тепер у дитячому садочку нова електромережа, система опалення, водопостачання та пожежної безпеки. Тут замінили покрівлю, вікна та двері. Завершується ремонт у спальнях та ігрових. Кімнати вже з «теплою» підлогою та підвісними стелями.

 У подальшому підрядники утеплять фасад та впорядкують територію навколо садка. Замінять огорожу та облаштують ігровий майданчик.

 «Ми впевнені, що після ремонту у садочку буде дуже тепло, гарно та сучасно. Тут буде комфортно і дітям, і батькам, і вихователям», - сказала завідувач дитсадка Анна Маркевич.

 Садочок розрахований на 115 дітей. Після ремонту у ньому будуть займатися 5 груп дошкільного віку та одна - раннього віку.                                                                                                                                                                                          Дитсадок №210 розташований на проспекті Гагаріна

Його реконструює Дніпропетровська ОДА

 «Впевнені, що після ремонту у садочку буде дуже тепло, гарно та сучасно», - сказала завідувач дитсадка Анна Маркевич.

 Вже замінили усі внутрішні комунікації

Завершують оздоблювальні роботи…

 …в ігрових кімнатах

 В дитсадку – нові двері та вікна

На стінах – яскраві кахлі

У кімнатах – підвісні стелі та тепла підлога

Незабаром утеплять фасад…

…та облаштують дитячий майданчик

 Так виглядатиме дитсадок №210 після реконструкції

 

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux