Опубліковано 30 травня 2018 року, 11:30

Продовжується капітальний ремонт траси державного значення у криворізькому напрямку – Валентин Резніченко

На трасі державного значення Н-11, яка сполучає Дніпро і Кривий Ріг, – гаряча пора. Передусім дорожники приводять до ладу найпроблемніші ділянки шосе. Наразі працюють між селами Широке й Лісопитомник – планують оновити 12 км автошляху. Про це повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко. 

«Президент України Петро Порошенко наголошує на необхідності ремонту в регіонах як невеликих доріг, так і автомагістралей. Як і торік, в області ремонтуються шляхи, що не оновлювалися десятиліттями. Капремонт провідних трас регіону – результат ефективної співпраці Кабміну, бюджетного комітету Верховної Ради, Укравтодору, Мінтрансу, Служби автодоріг області та ДніпроОДА», – наголосив Валентин Резніченко.

З початку травня триває капремонт магістралі Дніпро-Кривий Ріг. Наразі дорожня техніка працює в районі сіл Широке й Лісопитомник. Це на 125-му кілометрі від обласного центру.

У комплексі робіт – фрезування, вирівнювання, укладання пласту асфальтобетону й верхнього шару дорожнього покриття. За планом – пройти 12 км шляху.

«Їжджу цією трасою щодня. Можна сказати, що її зовсім не було. Поїздка – суцільне випробування, шини міняв кожного сезону, – розказав водій Ілля Кравченко. – Добре, що взялися за ремонт криворізької траси. Там, де ділянки оновили, їхати одне задоволення. Машина відчуває себе чудово, витрати палива мінімальні». 

Вирівнюючий шар асфальтобетону вже уклали й у районі села Затишне Криничанського району. Довжина ділянки – 3,6 км. Також тривають роботи біля села Преображенка.

Покриття виготовляють на асфальтобетонній мобільній установці, яка працює неподалік від криворізької траси – у селищі Девладове.

Криворізьку магістраль збудували в 60-х роках минулого століття. З того часу на ній переважно латали ями. Капремонт такого масштабу на трасі бачить вперше велосипедист Микола Дронік.

«Велоспортом займаюся з 86-го року. На криворізькій трасі постійно проводжу тренування. До недавнього дорога була в жахливому стані, їхати на велосипеді було практично неможливо. Наразі магістраль почала змінюватися на краще: з’являється якісне покриття, облаштовують узбіччя. Приємно, що в державі реалізуються такі масштабні проекти», – наголосив велосипедист. 

За капремонт криворізької траси взялися торік – оновили 24,5 км дороги. У 2018-му реалізується другий етап.

 Які ще національні траси ремонтують на Дніпропетровщині цьогоріч – тут. 


Триває капремонт криворізької траси.

Роботи в розпалі.

У комплексі робіт – фрезування...

... вирівнювання,

укладання пласту асфальтобетону та верхнього шару покриття.

«Їжджу цією трасою щодня. Можна сказати, її зовсім не було. Поїздка – суцільне випробування, шини міняв кожного сезону, – розказав Ілля Кравченко. – Добре, що взялися за ремонт криворізької траси. Там, де ділянки оновили, їхати одне задоволення».

Наразі дорогу ремонтують у районі сіл Широке та Лісопитомник.

План – оновити 12 км шляху.

 «До недавнього дорога була в жахливому стані, їхати на велосипеді було практично неможливо. Наразі магістраль почала змінюватися на краще: з’являється якісне покриття, облаштовують узбіччя. Приємно, що в державі реалізуються такі масштабні проекти», – наголосив Микола Дронік.

 Асфальт виготовляють на мобільній установці, яка працює неподалік від криворізької траси – у селищі Девладове.

 Вирівнюючий шар асфальтобетону вже уклали й у районі села Затишне.

Також тривають роботи біля села Преображенка.

До капремонту криворізької траси стали у 2017-му.

Які ще траси державного значення ремонтують на Дніпропетровщині цьогоріч – тисніть на фото.

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux