Опубліковано 19 липня 2018 року, 09:30

Одна з найдовших вулиць Покрова буде з покриттям європейської якості – Валентин Резніченко

У Покрові ремонтують одну з найдовших вулиць – Григорія Тикви. Дорогу приводять до ладу обласним коштом. Цьогоріч нове якісне покриття укладуть на чотирьох вулицях міста, повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко. 

«Капітальне оновлення автодоріг – одне із завдань, яке Президент України Петро Порошенко ставить перед владою в регіонах. На Дніпропетровщині капітально ремонтуємо шляхи, які не мали якісного покриття десятиліттями. Зокрема, за три останні роки відремонтували майже півтисячі комунальних доріг. Комфортні умови створюємо в кожному населеному пункті, незалежно від його розмірів», – наголосив Валентин Резніченко.

У Покрові оновлюють вулицю, яка носить ім’я гірничого майстра Григорія Тикви. Підрядники вже пройшли вирівнюючий шар, наразі укладають верхній. Для армування фінального шару – спеціальна сітка, яка має мінімізувати появу тріщин на покритті, роз’яснили дорожники.

Вздовж дороги встановили майже 5 км бордюрів.

«Донедавна на вулиці латали тільки ями – сьогодні вона дочекалася кардинального оновлення завдяки ДніпроОДА, – розказав заступник мера Покрова Олександр Чистяков. – Сподіваємося на європейську якість дороги, яка буде комфортною для автомобілістів. Для пішоходів облаштують зручні тротуари». 

Через вулицю Тикви пролягає основний маршрут автівок, які прямують у місто та виїздять з нього. На ній розташовані промислові підприємства, автовокзал та відділення поліції.

«Дорога була розбитою: на кожному кроці то яма, то канава. Добре, що нарешті взялися за її ремонт, ще й розширили. Комфортно буде і водіям, і пішоходам», – переконана місцева мешканка Вероніка Зедгінідзе. 

Ремонт вулиці планують завершити до кінця літа. Загалом укладуть 23 тисячі квадратних метрів асфальту, нанесуть розмітку та встановлять дорожні знаки.

Крім вулиці Тикви, у Покрові ремонтують вулицю Горького. Також у найближчих планах оновлення провулків Алтайський і Павлова.


У Покрові ремонтують одну з найдовших вулиць міста....

 ... Григорія Тикви.

Підрядники пройшли вирівнюючий шар, укладають верхній.

Для армування фінального шару – спеціальна сітка.

«Донедавна на вулиці латали тільки ями – сьогодні вона дочекалася кардинального оновлення завдяки ДніпроОДА, – розказав Олександр Чистяков. – Сподіваємося на європейську якість дороги, яка буде комфортною для автомобілістів».

Вздовж дороги встановили майже 5 км бордюрів.

Для пішоходів облаштовують зручні тротуари.

На цій вулиці розташовані промислові підприємства, автовокзал.

Через вулицю Тикви – основний маршрут автівок.

Робота кипить.

Ремонт вулиці Тикви планують завершити до кінця літа.

У 2018-му нове покриття укладуть на чотирьох вулицях Покрова.

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux