Опубліковано 08 квітня 2019 року, 11:30

Облаштовуємо новий дитсадочок у Чкаловому – Валентин Резніченко

Дніпропетровська облдержадміністрація створює новий дитсадок у Чкаловому.  На яскравий, комфортний та затишний заклад перетворює занехаяну будівлю. Після завершення робіт там виховуватимуть 80 сільських дітей. Місцеві чекали цього близько 30 років. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.  

«Ліквідація черг в дитсадочки Дніпропетровщини – завдання Президента України Петра Порошенка. Будуємо «з нуля» сучасні заклади і реконструюємо існуючі. За чотири роки відкрили в області понад 60 садочків», – розповів голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

 На новий садочок близько 30 років чекали мешканці села Чкалове Нікопольського району.

«У Чкаловому є старий садочок, але він не вміщає всіх малят. Будівля розрахована на 28 дітей, а нині туди ходять 47 хлопчиків та дівчат. Нам не вистачає місця для занять та активних ігор. Постійно представляємо меблі, аби всі помістилися», – сказала завідувач Чкалівського дитсадочка Тетяна Шевченко. 

 З 90-х в селі пустувала недобудова. Нині Дніпропетровська облдержадміністрація реконструює її під новий садочок. Підрядники вже замінили старий дах, вікна та двері, нині - підводять комунікації, утеплюють фасад.

«Новий дитсадок буде затишним і сучасним. Наші діти будуть виховуватися у комфорті. Маємо великі надії, адже вперше за десятки років справа зрушила з місця», – зазначив голова Чкалівської сільської ради Олександр Чернов. 

 Незабаром будівельники облаштують підлогу та стелю, оздоблять приміщення. Новий заклад прийме 80 дітей і допоможе ліквідувати чергу.

«У старому садочку немає місця для моєї дитини. До сусіднього села їздити не зручно. А новобудова поруч, тут багато місця.. З нетерпінням чекаємо на завершення робіт», – поділилася місцева мешканка Світлана Орєхова.  

За чотири роки для дошкільнят області створили більше 6 тис нових місць.

 Дніпропетровська облдержадміністрація створює новий дитсадок у Чкаловому

На яскравий, комфортний та затишний заклад перетворюють занехаяну будівлю

На новий садочок близько 30 років чекали мешканці села Чкалове Нікопольського району

 Тетяна Шевченко: «У Чкаловому є старий садочок, але він не вміщає всіх малят. Будівля розрахована на 28 дітей, а нині туди ходять 47 хлопчиків та дівчат. Нам не вистачає місця для занять та активних ігор. Постійно представляємо меблі, аби всі помістилися»

Підрядники вже замінили старий дах, вікна та двері, нині - підводять комунікації, утеплюють фасад

 Олександр Чернов: «Новий дитсадок буде затишним і сучасним. Наші діти будуть виховуватися у комфорті. Маємо великі надії, адже вперше за десятки років справа зрушила з місця»

 Незабаром будівельники облаштують підлогу та стелю

 Світлана Орєхова: «У старому садочку немає місця для моєї дитини. До сусіднього села їздити не зручно. А новобудова поруч, тут багато місця.. З нетерпінням чекаємо на завершення робіт»

 За чотири роки для дошкільнят області створили більше 6 тис нових місць

 

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux