Опубліковано 18 березня 2019 року, 11:30

На фініші будівництво сучасного стадіону Кам’янської дитячої футбольної школи «Надія» – Валентин Резніченко

Майданчики для баскетболу, волейболу, тенісу та воркауту. А ще – футбольне поле зі штучним покриттям німецького виробництва. Все це – для юних спортсменів Камянського. У місті облаштовують сучасний стадіон. Нині роботи – на фініші. Вже незабаром – відбудеться перший матч. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.  

«За завданням Президента України Петра Порошенка створюємо на Дніпропетровщині сучасні умови для занять спортом. Реконструюємо та зводимо «з нуля» комфортні спорткомплекси, майданчики, стадіони і футбольні поля, – розповів голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко. – У 2018-му розпочали будівництво стадіону Кам’янської дитячо-юнацької футбольної школи «Надія». Нині роботи – на фініші». 

 На лівому березі Кам’янського раніше не було жодного сучасного стадіону. Місцеві спортсмени мусили їздити на тренування в іншу частину міста.

 «Це спальний район міста. Тут знаходиться дев’ять шкіл. А це близько 9 тис. учнів. Їм необхідні сучасні умови для занять», – сказав тренер дитячо-юнацької футбольної школи «Надія» Іван Біломойцев. 

 У травні 2018-го Дніпропетровська ОДА «з нуля» розпочала будівництво спортивного стадіону дитячо-юнацької футбольної школи «Надія». Там зможуть займатися всі школярі.

Нині підрядники вже облаштували футбольне поле із штучним покриттям – воно вироблене у Німеччині.

«Граю у футбол перший рік. Мріяв про це давно. Було неочікуваним,  що поруч з моїми школою та будинком, збудують такий великий стадіон. Тут все дуже комфортно. Мені не доведеться їздити на правий берег, щоб тренуватися», – сказав місцевий спортсмен Іван Живченко.   

Майже готові майданчики для баскетболу, волейболу, воркауту і скейтбордингу, є трибуни. А ще – яскраві гойдалки та гірки для місцевих малюків.

«Граю у баскетбол вже три роки, мені подобається. Але умови для тренувань зараз кепські. Єдиний вуличний майданчик – на правому березі, вже старий і незручний. Коли я побачив проект нового стадіону, дуже зрадів. Просто супер», – сказав юний спортсмен із Камянського Віталій Передерій.

 «Тут все сучасне. Цей майданчик мені подобається навіть більше, ніж у центральному парку міста», – сказав 15-річний баскетболіст із Кам’янського Павло Бурчак.   

 Роботи – обласним коштом.  

 На фініші будівництво сучасного стадіону Кам’янської дитячої футбольної школи «Надія»

Іван Біломойцев: «Це спальний район міста. Тут знаходиться дев’ять шкіл. А це близько 9 тис. учнів. Їм необхідні сучасні умови для занять»

 Тепер там – сучасне футбольне поле зі штучним покриттям

 Його привезли з Німеччини

 Іван Живченко: «Граю у футбол перший рік. Мріяв про це давно. Було неочікуваним,  що поруч з моїми школою та будинком, збудують такий великий стадіон. Тут все дуже комфортно»

 Зручні трибуни

 А ще – майданчик для баскетболу

  Віталій Передерій: «Коли я побачив проект нового стадіону, дуже зрадів. Просто супер»

  Павло Бурчак: «Тут все сучасне. Цей майданчик мені подобається навіть більше, ніж у центральному парку міста»

 Для всіх бажаючих на стадіоні встановили тренажери

 Столики для настільного тенісу…

 …та шахів

 Скейтбординг

 Дитячі гірки та гойдалки

 Лавки

 Сучасне освітлення

Роботи – обласним коштом

Відкриття стадіону – вже незабаром

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux