Опубліковано 03 серпня 2018 року, 11:30

Ешлі Венс презентував книгу-біографію Ілона Маска у Дніпропетровській облдержадміністрації – Валентин Резніченко

Один з найвпливовіших американських журналістів, який пише про новітні технології, завітав до Дніпропетровської облдержадміністрації. Він презентував свою книгу-бестселер «Ілон Маск: Tesla, SpaceX і шлях у фантастичне майбутнє» для мешканців області. Поспілкуватись з автором прийшли близько чотирьох сотень прихильників. Про це повідомив очільник регіону Валентин Резніченко.  

 «Ми давно зруйнували стереотип про сіру та непривітну адмінбудівлю. В стінах ОДА постійно проводимо різноманітні творчі зустрічі. Мешканці Дніпропетровщини вже мали можливість особисто поспілкуватись з відомими акторами, співаками та поетами. Цього разу до нас завітав успішний американський журналіст-технолог – автор біографії Ілона Маска», – розповів голова  Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.  

 «Ілон Маск: Tesla, SpaceX і шлях у фантастичне майбутнє» – книга Ешлі Венса про життєвий і професійний шлях одного з найвидатніших винахідників сучасності. За версією «The New York Times», «Amazon Business» та «Wall Street Journal» ця книга стала бестселером №1.

«Спочатку я хотів написати статтю про Ілона для журналу. Але 2012 року в його кар’єрі відбувся прорив – він почав втілювати все більше власних ідей в життя. Я зрозумів, що Маск – набагато цікавіша людина, ніж я думав про нього. Саме в той момент я вирішив створити книгу-біографію», – згадав письменник та журналіст Ешлі Венс. 

Автор витратив 18 місяців, щоб взяти інтерв’ю майже у 300 знайомих та близьких людей Ілона Маска та понад 50 годин в особистих розмовах з героєм.

«Я дійсно отримав задоволення від спілкування з таким видатним розумом. Ілон неоднозначна та цікава особистість. Були моменти, про які я не писав у книзі на його прохання, але все найсмачніше я залишив!», – сказав Ешлі Венс.

Поспілкуватись з Ешлі Венсом завітали близько 400 людей – і діти, і дорослі.  

«Я нещодавно прочитав книгу про Ілона Маска. Мені дуже сподобалось, який він впертий – його ракети не злітали декілька разів, але він робив все нові й нові спроби та досягнув мети. Для мене він приклад людини, яка робить багато для людей», – поділився 12-річний дніпрянин Арсеній Сосна.   

«Я прихильниця Ілона Маска. Це один з найвидатніших людей сучасності. Мої учні детально вивчають його біографію, слідкують за його діяльністю. Тому дуже зраділа, що цю книгу презентують в нашому місті, - розповіла вчитель фізики 13-ї школи Дніпра Наталія Чіркіна. – Творчі вечори в ОДА постійно відвідую. Дуже приємно, що влаштовують такі заходи».  

Всі бажаючі могли поставити запитання Ешлі Венсу та взяти у нього автограф.

Зустріч організували Дніпропетровська ОДА та громадська організація «Асоціація Ноосфера».  

Один з найвпливовіших американських журналістів завітав до Дніпропетровської облдержадміністрації

Він презентував свою книгу-бестселер «Ілон Маск: Tesla, SpaceX і шлях у фантастичне майбутнє»

Автор витратив 18 місяців, щоб взяти інтерв’ю майже у 300 знайомих та близьких людей Ілона Маска…

…та понад 50 годин в особистих розмовах з героєм

Ешлі Венс: «Я дійсно отримав задоволення від спілкування з таким видатним розумом. Ілон неоднозначна та цікава особистість. Були моменти, про які я не писав у книзі на його прохання, але все найсмачніше я залишив!»

Поспілкуватись з автором прийшли близько чотирьох сотень людей - …

…і діти, і дорослі

Всі бажаючі могли придбати книгу,…

поставити запитання Ешлі Венсу…

 …та взяти у нього автограф

Зустріч організували Дніпропетровська ОДА та громадська організація «Асоціація Ноосфера»

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux