Опубліковано 12 листопада 2018 року, 09:30

Дніпропетровська ОДА осучаснює інфекційне відділення міської лікарні в Марганці – Валентин Резніченко

Дніпропетровська облдержадміністрація реконструює інфекційне відділення марганецької міської лікарні. Термомодернізована будівля та сучасні комфортні палати. Такий вигляд матиме медзаклад. Зараз фасад вже майже утеплений, у розпалі – внутрішнє оздоблення. Про це повідомив очільник області Валентин Резніченко.

 «Мешканці Дніпропетровщини повинні мати доступ до якісної медицини, незалежно від населеного пункту, в якому вони проживають. Таке завдання Президента України Петра Порошенка. Реконструюємо медзаклади в обласному центрі і в районах. Осучаснене інфекційне відділення лікарні матимуть і мешканці Марганця та навколишніх сіл», – зазначив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

 Будівлю інфекційного відділення марганецької лікарні звели понад 30 років тому. Всі ремонти з тих пір – лише косметичні. Протікала покрівля, іржавіли труби, з вікон дуло. У відділенні було холодно, згадує головний лікар Тетяна Лисенко.

За оновлення закладу взялася Дніпропетровська облдержадміністрація. Нині будівля – із новими покрівлею, вікнами та дверима. Зараз ремонтники завершують утеплювати фасад та готують його під фарбування. Згодом ґанки облаштують пандусами.

«Дуже вдячні обласному керівництву за цю реконструкцію – без капремонту відділення не могло далі існувати», – додала головний лікар Тетяна Лисенко. 

 Нині на фініші – облаштування палат на другому поверсі. Залишилося постелити на підлогу лінолеум, установити розетки, вимикачі та світильники. Всі палати – індивідуальні. В кожній – санвузол із ванною, бойлер для підігріву води.

На першому поверсі ремонтники вже готують стіни під фарбування.

«Раніше у нас індивідуальні палати були лише на першому поверсі. А відтепер всі пацієнти будуть відокремлені один від одного – це дуже важливо для інфекційного відділення, – підкреслила завідувачка відділення Маргарита Юрченко. – Дякуємо обласній владі за виділені кошти. Завдяки її турботі матимемо неймовірну красу!».

Інфекційне відділення марганецької міської лікарні на рік приймає до тисячі пацієнтів. Це мешканці Марганця та навколишніх сіл. Більшість із них – діти.


У розпалі – реконструкція інфекційного відділення марганецької лікарні

Ремонтники термомодернізують фасад

Згодом будівлю розфарбують у різні кольори

Маргарита Юрченко: «Дякуємо обласній владі за виділені кошти. Завдяки її турботі матимемо неймовірну красу!»

У розпалі – внутрішнє оздоблення

Ремонтники кладуть плитку

На фініші – облаштування палат на другому поверсі

Палати будуть індивідуальні

Залишилося «нанести» останні штрихи

На першому поверсі стіни готують під фарбування

Згодом облаштують і територію

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux