Опубліковано 23 березня 2018 року, 09:30

Чарівні учасниці колективу «LeGrand» на творчому конкурсі «Z_ефір» поєднають у яскравому танці класику та сучасність

Діти Дніпропетровщини міряються талантами на новому обласному конкурсі «Z_ефір». Вже стартували кастинги у містах. Обрати кращих серед 2 тисяч учасників – непроста задача для журі. Привабливі, сповнені життєвої енергії дівчата із колективу «LeGrand» готують яскравий та запальний естрадний танець, що поєднає в одному ритмі класику та сучасність. Налаштовані – виключно на перемогу.

«Президент України Петро Порошенко наголошує на підтримці обдарованої молоді. Тож для дітей і підлітків нашого регіону організували новий конкурс – «Z_ефір». Для юних талантів це чудовий шанс проявити себе і стати зірками. Прийняли неймовірну кількість заявок – близько 2 тис. Нині тривають кастинги у містах області. Солісти і колективи виступають у різних жанрах – вокал, танці, театральні постановки, акробатика. Найкращі номери побачимо на гала-концерті, який відбудеться у Дніпрі вже 1 червня», – зазначив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

Загалом на конкурсі поміряються талантами майже 20 тисяч дітей. Вік учасників – від 5 до 16 років. Це так зване нове покоління Z, яке не розлучається з гаджетами, проте співати й танцювати полюбляє не менше.

Впевнено налаштовані на перемогу понад 20 дівчаток із кам’янського колективу «LeGrand». На конкурсі вони презентують естрадний танець «Арлекін» – поєднають класичну і сучасну хореографію. Учасниці готують яскравий, веселий, енергійний виступ, покликаний передати запал юності.

«Перед виступом завжди налаштовую дівчаток – в них мають палати очі та летіти вогонь з-під ніг», – поділилася таємницями успіху керівник колективу Вікторія Лисицина.

Колективу – десять років. Запальні дівчатка – вже досвідчені учасниці різних міжнародних і всеукраїнських національних конкурсів. Мають і Гран-прі.

««Z_ефір» приваблює різножанровістю та доступністю. Цей конкурс – шанс проявити себе для будь-якої талановитої дитини, незалежно від матеріального достатку», – додала Вікторія Лисицина.

Колектив «LeGrand» – згуртований і дружний.

«Ми – одна команда. Відчуваємо і підтримуємо один одного. Якби я одна виступала на конкурсі, було б страшно, а так – ми всі жадаємо перемоги. Впевнена, це точно стане нам у нагоді», – сказала учасниця Евелина Усольцева.

Нині триває перший відбірковий тур конкурсу. До 10 травня пройдуть кастинги у районах. Подивитися їх телевізійну версію можна буде з 14 квітня на 34 каналі – щосуботи о 21:00.

Другий тур відбудеться у ДніпроОГА 16-17 травня.

Кращих обиратиме журі. Переможці у різних жанрах презентують власні номери на гала-концерті у День захисту дітей – 1 червня. Вони виступатимуть на одній сцені із відомими українськими зірками.

Колектив «LeGrand» готує на конкурс «Z_ефір» яскравий естрадний танок,..

..у якому поєднає класику та сучасність

Вікторія Лисицина: «Конкурс «Z_ефір» – шанс проявити себе для будь-якої талановитої дитини, незалежно від матеріального достатку»

Останні приготування до генеральної репетиції

Танцювальний колектив із Кам’янського – виключно згуртований і дружний

«Ми – одна команда. Відчуваємо і підтримуємо один одного», – Евелина Усольцева

З-під ніг – вогонь,..

..очі – палаючі,..

..рухи – відточені,..

..підборіддя – впевнено підняті,..

..ритм – запальний, –..

..ці дівчатка налаштовані виключно на перемогу

Триває перший відбірковий тур конкурсу «Z_ефір» – кастинги у районах пройдуть до 10 травня


Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux