Опубліковано 17 вересня 2018 року, 13:30

Будівництво найбільшого в області будинку під соціальне житло – на фініші – Валентин Резніченко

У Слобожанському зводять багатоповерхівку. «Соціальні» квартири отримають понад 100 родин селища, які стоять у черзі на житло. Таке будівництво уперше за роки незалежності – спільний проект Дніпропетровської облдержадміністрації та місцевої громади, розповів очільник регіону Валентин Резніченко.

 «Соціальне житло у Слобожанському не зводили десятки років. Старт новому будівництву дала реформа децентралізації Президента України Петра Порошенка. В об’єднаної громади з’явилися додаткові ресурси на втілення давніх планів, – наголосив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко. – Гідні ідеї громад підтримуємо, допомагаючи фінансово. У результаті об’єднаних зусиль вже цьогоріч матимемо сучасну дев’ятиповерхівку. Вона – для понад 100 родин-черговиків селища».

Усі квартири – під ключ, зазначила начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Слобожанської селищної ради Таміла Жорняк. Новосілля щасливчики справлятимуть у помешканнях з ремонтом – від підлоги та кахлю до сантехніки.

«Багато років стою у черзі на отримання житла, своєї квартири не маю, живу в гуртожитку, – зазначила мешканка Слобожанського Майя Володькіна. – Сподіваюсь потрапити у списки по цій багатоповерхівці, мрію про затишну квартиру на середньому поверсі».

Будівництво будинку – на фініші. На часі – оздоблення фасаду, шпакльовка стін всередині, облицювання їх кахлем, благоустрій території.


 У Слобожанському зводять багатоповерхівку

«Соціальні» квартири

отримають понад 100 родин селища,

… які стоять у черзі на житло

Таке будівництво уперше за роки незалежності

«Сподіваюсь потрапити у списки по цій багатоповерхівці, мрію про затишну квартиру на середньому поверсі» – мешканка Слобожанського Майя Володькіна

 Усі квартири – під ключ

«Новосілля щасливчики справлятимуть у помешканнях з ремонтом» – начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Слобожанської селищної ради Таміла Жорняк

Кахель

Металопластикові вікна

Просторі

 … та теплі кімнати

Ліфти

 Будівництво на фініші

Робота кипить

 Завершення робіт – цьогоріч

Поруч із будинком

… зводять спорткомплекс

 

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux