Опубліковано 24 травня 2018 року, 12:30

АТОвець Ілларіон Павлюк презентував у ДніпроОДА роман «Білий попіл» – Валентин Резніченко

Містичний трилер чи кримінальний детектив? Роман «Білий попіл», написаний АТОвцем Ілларіоном Павлюком, містить багато загадок. Автор презентував книгу перед дніпровськими читачами в обладміністрації. Такі творчі зустрічі з яскравими особистостями вже стали традиційними, повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

«Творчі вечори – наша давня добра традиція. На таких зустрічах люди можуть ознайомитися з літературними новинками, поспілкуватися з відомими режисерами, письменниками та блогерами. Автор «Білого попелу» Ілларіон Павлюк – учасник бойових дій на Сході, та його роман – не про війну», – зазначив Валентин Резніченко. 

Роман «Білий попіл» – новий погляд на гоголівську історію про панночку з «Вію». Він із захоплюючим сюжетом, що утримує напружену увагу читача до останнього рядка.

Головний герой – приватний детектив, що не вірить у якісь там літаючі домовини. Його завдання – знайти убивцю молодої панночки. Та в ході розслідування герою таки доведеться стикнутися із потойбічним. Всі загадки у романі мають дві розгадки – логічну та містичну. Тож кожен із читачів знайде цікаве для себе.

«Спочатку була ідея написати сценарій. Та під час роботи історія вилилася у роман, – розповів Ілларіон Павлюк. – Головний герой прагне саморуйнування. Життя для нього нічого не варте. Але завдяки цій детективній історії герой починає його цінувати».

Автор каже, що описуючи стресовий стан свого героя, він згадував пережите ним самим на війні. Тож у романі відображений і його особистий досвід.

На зустріч із відомим продюсером, військовим репортером, а тепер і письменником, у ДніпроОДА завітали і шанувальники сучасної української літератури, і охочі поспілкуватися з людиною, яка пережила війну.

«Дуже полюбляю детективи. Тож як тільки дізналася про презентацію роману, зраділа такій можливості і нову книжку придбати, і поспілкуватися із автором, – розповіла учасниця Анастасія Бояренко. – Це добре, що ДніпроОДА влаштовує такі яскраві та корисні зустрічі».

Після презентації гості творчого вечора могли придбати книгу та отримати автограф.

ДніпроОДА й надалі планує проводити цікаві зустрічі з непересічними творчими особистостями, презентувати цікаві твори нових авторів.

У ДніпроОДА презентували новий український трилер «Білий попіл»

«Спочатку була ідея написати сценарій. Та під час роботи історія вилилася у роман», – Ілларіон Павлюк

На зустріч із автором нового роману завітали і шанувальники сучасної української літератури, і охочі поспілкуватися з людиною, яка пережила війну

Анастасія Бояренко: «Як тільки дізналася про презентацію роману, зраділа такій можливості і нову книжку придбати, і поспілкуватися із автором»

На творчий вечір завітали і маленькі читачі


Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux