Опубліковано 23 березня 2018 року, 12:30

АТОвці й волонтери готуються до весняного балу-2018 – Валентин Резніченко

Терапевтичний майстер-клас з танців стане родзинкою весняного балу-2018. АТОвці й волонтери вже з головою в репетиціях і розучують вальс, танго, ча-ча-ча, сальсу та блюз. Свято хореографії – за місяць. Четвертий хореографічний сезон відкриють в обласному театрі опери й балету, повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко. 

«На комплексній підтримці бійців АТО наголошує Президент України Петро Порошенко. Хлопці Дніпропетровщини проходять реабілітацію в санаторіях, під час спортивних змагань і майстер-класів, на творчих вечорах. Ще один дієвий метод відновлення внутрішньої рівноваги – танці. Традиційним став бал «Мужність і грація» для АТОвців і волонтерів. Уже позаду два різдвяні бали і один весняний. Тепер відкриваємо четвертий хореографічний сезон», – розказав Валентин Резніченко. 

Бійці й волонтери вже визначилися з танцювальним репертуаром. На балу вони виконають вальс, танго, ча-ча-ча, сальсу і блюз.

«Ми ускладнюємо попередні танці та додаємо нові. Також кожен зможе виконати те, що ближче до душі, – але в перервах балу», – розказала хореограф Анна Петрова. 

Упевнено відчувають себе на dance pole Тарас Балюк і Марина Медведенко. Пара не пропускає жодної репетиції. Кажуть, чим більше часу приділяють рухам, тим рішучіший крок.

«Мій дебютний виступ був на другому різдвяному балу. Зрозумів, що танцювати подобається і вирішив не зупинятися. Зустрів чудову партнершу по паркету. Марина дуже цілеспрямована. Попервах вона тренувала мене фактично індивідуально. Ми станцювалися дуже швидко», – розказав АТОвець.   

Кожна пара самостійно обирає, що саме розучувати на свято. Боєць Юрій Миколюк та волонтерка Катерина Познякова, які вже втретє візьмуть участь у балу, готують віденський вальс.

«На весіллі згодиться», – пожартував хлопець. 

«Такі заходи згуртовують. Ми вже, як велика дружня родина», – посміхнулася його партнерка. 

Очікуються 25 пар із Дніпра, Нікополя та Кривого Рогу. Неодмінним атрибутом свята має бути весняна квітка.

На гостей танцювального свята чекають концерт, конкурси та майстер-класи. У фото-зоні можна буде закарбувати свою весняну посмішку.  

«Родзинкою вечора стане терапевтичний майстер-клас. Для всіх охочих його проведуть хлопці, які за освітою психотерапевти й до того ж вивчали акторську майстерність і танцювальну терапію. Це будуть не просто рухи, а спроба подолати внутрішні проблеми», – наголосила координатор Центру допомоги АТОвцям при ДніпроОДА Наталія Шуліка. 

Крім того, весняний бал АТОвців і волонтерів буде благодійним. Зібрані кошти підуть на лікування захисників, які отримали поранення під час відсічі російської збройної агресії на Донбасі.

Долучитися до репетицій можуть всі бажаючі. Реєстрація – тут або за телефоном (068) 679-89-61 Центру допомоги АТОвцям при ДніпроОДА.

Бузковий бал-2018 відбудеться 28 квітня в обласному театрі опери й балету. Початок – о 17:00, вхід вільний.

Це буде вже четвертий бал «Мужність і грація». Перший відбувся наприкінці 2016-го.

АТОвці та волонтери в передчутті весняного балу-2018.

Розучують вальс, танго, ча-ча-ча, сальсу та блюз.

Репетиції проводить хореограф Анна Петрова.

АТОвець Юрій Миколюк та волонтерка Катерина Познякова готують віденський вальс.

Упевнено відчувають себе на паркеті Тарас Балюк і Марина Медведенко.

Репетиції – у розпалі.

Пробують свої сили навіть діти.

«Родзинкою вечора стане терапевтичний майстер-клас. Це будуть не просто танцювальні рухи, а спроба подолати внутрішні проблеми», – наголосила Наталія Шуліка.

Бал-2018 – 28 квітня в обласному театрі опери й балету. Вхід вільний.

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux