Опубліковано 13 вересня 2018 року, 12:30

12 педагогів та медиків Вербуватівки отримали ключі від нових квартир – Валентин Резніченко

12 родин вчителів, вихователів, лікарів та медсестер Вербуватівки вселилися у нові квартири. Двоповерхівку для молодих фахівців села осучаснила Дніпропетровська облдержадміністрація. Про це повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

«Завдяки децентралізації, ініційованій Президентом України Петром Порошенком, відроджується село. Підіймати економіку – справа молодих. Людина тоді відчуває себе у комфорті, коли поруч рідні, є затишне житло й улюблена робота. Облаштовуємо затишні оселі для молодих фахівців в різних куточках області. У Вербуватівці реконструювали двоповерхівку. Ключі від сучасних квартир отримали 12 місцевих педагогів та медиків», – зазначив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

Нині сучасний світлий затишний будинок – прикраса села Вербуватівка. Він «з’явився» замість занедбаної споруди радянських часів. Трохи більше ніж за рік її привела до ладу Дніпропетровська облдержадміністрація. Нове житло стало справжнім подарунком для мешканців громади, зазначив голова Варварівської ОТГ Віктор Чепурний.

«Для нашої громади вкрай важливо, щоб у нас залишалися молоді працівники соціальної сфери. А для цього у них має бути житло, – додав він. – Це перший такий проект на моїй пам’яті. Звичайно, власними силами ми б ніколи не змогли його реалізувати. Тож дуже вдячні Дніпропетровській облдержадміністрації за виділені кошти».

У будинку – по чотири одно, дво- та трикімнатні квартири. В кожній – сучасний ремонт. Індивідуальна система опалення. Вже є вся необхідна сантехніка, під стелею – люстри, у кухнях – плити і навіть столики зі стільцями. Все – під ключ. Заходь і живи.

«Ми дуже щасливі! Це величезний подарунок для нас, – поділилася новосел Тетяна Губарєва. – Працюю в місцевому дитячому садочку, але з родиною мешкали у Павлограді, разом із батьками. Тож добиратися до роботи було дуже незручно. Тепер у нас простора, світла трикімнатна квартира. Для двох доньок обов’язково облаштуємо яскраву дитячу – молодша вже не дочекається, коли привеземо її улюблений батут».

На території – просторий дитячий майданчик із гойдалками, пісочницею та бесідкою. Там разом із синочком гуляє шкільна медсестра Катерина Васько. Молода жінка не вірить власному щастю – її маленькій родині надали однокімнатну квартиру.

«В мене емоції зашкалюють! Ми дуже сподівалися на це житло – раніше доводилося його винаймати, а це дуже важко», – сказала вона. 

«Цей будинок – гарний подарунок для нового покоління працівників бюджетної сфери, які залишаться у громаді, щоб розвивати село. Реалізація державних реформ у медичній та освітній галузях потребує саме молодих кадрів», – зазначив перший заступник голови ДніпроОДА Олег Кужман.

Новоселами в осучасненому будинку стали 12 родин вчителів шкіл, вихователів дитсадків, лікарів та медсестер.

У Вербуватівці ДніпроОДА осучаснила будинок під соціальне житло

Ключі від нових квартир вручив перший заступник голови ДніпроОДА Олег Кужман

«Цей будинок – гарний подарунок для нового покоління працівників бюджетної сфери, які залишаться у громаді, щоб розвивати село», – Олег Кужман

Квартири – під ключ

Простора передня

Затишні кімнати

Під стелею – люстри

Сучасний ремонт,..

..необхідна сантехніка,..

..індивідуальне опалення,..

..плити для приготування улюблених родинних страв

«Ми дуже щасливі! Це величезний подарунок для нас», – Тетяна Губарєва

Маленька Іванка вже не дочекається, коли привезуть її улюблений батут

Віктор Чепурний: «Це перший такий проект на моїй пам’яті. Дуже вдячні Дніпропетровській облдержадміністрації за виділені кошти»

Поряд із будинком – дитячий майданчик..

..із гойдалками,..


..бесідкою,..

..спортивним обладнанням

Катерина Васько: «В мене емоції зашкалюють! Ми дуже сподівалися на це житло»

Новоселами в осучасненому будинку стали 12 родин молодих фахівців Вербуватівки

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux