Опубліковано 14 листопада 2018 року, 10:30

Залишився один день для реєстрації на другий Міжнародний економічний форум у Дніпрі – Валентин Резніченко

Сьогодні, 14 листопада, – останній день реєстрації на другий Міжнародний економічний форум у Дніпрі. Поспішіть, аби долучитися до масштабного заходу і поспілкуватися з дипломатами, знайти нових інвесторів та зав’язати партнерські взаємини з підприємцями з різних країн. Участь безкоштовна, нагадав голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

 «Одне із завдань Президента України Петра Порошенка – сприятливий інвестклімат для бізнесу. Створюємо його на Дніпропетровщині. Завтра Дніпро вже вдруге прийматиме Міжнародний економічний форум. Він вкотре стане комунікаційним майданчиком для сотень бізнесменів, економістів, інвесторів, вітчизняних і закордонних експертів. Учасники зустрічі зможуть поділитися успішними практиками, знайти нових ділових партнерів, обмінятися корисними контактами, започаткувати цікаві проекти та залучити інвестиції. Є всього день, щоб встигнути зареєструватися», – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

Форум – дводенний. Перший – 15 листопада. У діловому центрі «Менора» пройдуть стратегічні дискусії та конференції, на яких обговорюватимуть сталий розвиток, партнерство держави й бізнесу, джерела економічного росту.

Серед провідних спікерів цього дня – очільник Представництва Євросоюзу в Україні Хюг Мінгареллі, Міністр промисловості та торгівлі Чехії Марта Новакова, посли Франції та Канади в Україні Ізабель Дюмон і Роман Ващук, інвестиційний банкір Ігор Мазепа, виконавчий директор Спілки українських підприємців Катерина Глазкова.

16 листопада – продовження форуму. Майданчиком для «круглих столів», конференцій, лекцій, семінарів стануть Дніпропетровська ОДА та Медіапростір. У порядку денному – податкова та земельна реформи, баланс інтересів бізнесу й держави, розвиток фінансового сектору. Зацікавлять і 10 бізнес-семінарів – від теорії ігор до протидії шахраям.

Міжнародний економічний форум DEF-2018, який організовує Дніпропетровська ОДА, – це більше 40 заходів та 150 спікерів, очікуються до 1,5 тисячі гостей.

Приєднатися можуть усі охочі, участь – безкоштовна.


Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux