Опубліковано 24 лютого 2022 року, 10:00

Ворог хоче зламати нашу волю. Ми не дамо це зробити – Резніченко

Фізичного вторгнення російських військ на територію Дніпропетровської області немає. Працює оперативний штаб. На території регіону розгортають блокпости. Ситуація під контролем, всі об’єкти критичної інфраструктури працюють без перебоїв. Під час брифінгу в ОДА очільник області Валентин Резніченко закликав мешканців регіону  зберігати спокій. 

«Ворог хоче зламати нашу волю. Ми не дамо це зробити. Не панікуйте. Ми працюємо», – звернувся до мешканців регіону голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

В регіоні працює Оперативний штаб з питань підтримання правопорядку і забезпечення безпеки громадян на території Дніпропетровської області. Голова обласної ради Микола Лукашук повідомив, що було нанесено ракетні удари по всіх базах, які мають станції радіолокації. Це в Інгульці, Кривому Розі, Марганці, Дніпрі. Вже загашено та локалізовано пожежі в аеропорту Дніпра. До обіду будуть розгорнуті блокпости.

«Прошу всіх зберігати спокій та холодну голову. Ми спостерігаємо величезну кількість інформаційних вкидань. Йде інформаційна війна для створення паніки. Не панікувати! Ситуація у країні під контролем. Читайте офіційні джерела обласної ради та адміністрації, міськради Дніпра, Кривого Рогу та інших міст. Також читайте офіційні сторінки Нацгвардії, СБУ, ЗСУ та Нацполіції», – закликав Микола Лукашук. 

Він додав, що всі об'єкти критичної інфраструктури під підвищеною охороною. Немає жодних перебоїв. Усі лікарні приведені у повну готовність.

«Закликаю мешканців Дніпра зберігати спокій. У місті ситуація під абсолютним контролем. Немає жодних бомбувань житлових кварталів. Тож ніякої паніки. Тримаємося разом, відкидаємо усі протиріччя. Віримо у наші Збройні Сили та владу», – наголосив дніпровський міський голова Борис Філатов

Начальник Дніпропетровського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Анатолій Пікало наголосив: військові діють відповідно до обстановки.

«Чекаємо небайдужих громадян, добровольців у Центрах комплектування та соціальної підтримки. Разом маємо боронити Україну від ворога», – сказав Анатолій Пікало.

24 лютого через військове вторгнення Російської Федерації на територію України в державі введений воєнний стан.

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux