Опубліковано 17 листопада 2021 року, 10:30

У Юр’ївці «з нуля» будують сучасний ЦНАП

У Юр’ївці зводять «з нуля» сучасну одноповерхівку. Там облаштують місцевий ЦНАП. У ньому можна буде отримати майже 400 адмінпослуг. Про це сповістив заступник голови Дніпропетровської ОДА Іван Начовний.

«Цьогоріч 12 громад Дніпропетровщини отримали держсубвенцію на облаштування нових ЦНАПів та оснащення вже існуючих. Все – завдяки проєкту Мінцифри. У Юр’ївці центр адмінпослуг зводять «з нуля». Будівництво – державним коштом. Меблі та обладнання має закупити громада», – зазначив Іван Начовний.

Нині за адмінпослугами мешканці Юр’ївської громади звертаються до будівлі селищної ради. Окремого приміщення ЦНАП не має.

«За різними послугами, буває, звертаюся до 3-х разів на тиждень. То договір оренди землі зареєструвати, то якусь довідку отримати. Зараз це дуже некомфортно робити. Доводиться ходити різними кабінетами. Бувають і черги, і скупчення відвідувачів. Чекаємо на окрему будівлю», – поділилася місцева Людмила Опанасенко.

Будівлю ЦНАП у Юр’ївці зводять поруч із парком. Вона вже із дахом. Нині підрядники утеплюють фасад. Всередині завершують обшивати стіни гіпсокартоном. Шпаклюють, кладуть плитку. Прокладають комунікації.

«Вдячний, що в нас будують сучасний ЦНАП. Впевнений, обслуговування стане набагато якіснішим. Зараз за деякими послугами доводиться їздити у місто. Сподіваюся, із відкриттям нової будівлі всі питання можна буде вирішити на місці», – розповів фермер із Чорноглазівки Віталій Терещенко.

Половину новобудови відведуть під великий фронтофіс. Там облаштують робочі місця адміністраторів. Буде і дитячий куточок. Малеча зможе розважитися, доки батьки займатимуться «серйозними справами».

«Дуже раді, що матимемо сучасне приміщення. Буде набагато зручніше і нашим відвідувачам, і працівникам. Зможемо на день приймати утричі більше людей. Розширимо і кількість послуг: зі 175 до 373», – сказала начальниця відділу ЦНАП Юр’ївської громади Марина Боднар. 

У Юр’ївській громаді Павлоградського району – понад 11 тис мешканців.

У Юр’ївці зводять нову будівлю

Там облаштують ЦНАП

Роботи – у розпалі

Будівельники шпаклюють,..

..кладуть плитку

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux