Опубліковано 18 червня 2019 року, 12:30

Понад 30 АТОвців Дніпропетровщини приєдналися до безкоштовних курсів з англійської

Вивчити англійську для особистого або професійного розвитку. Такою можливістю скористалися понад 30 АТОвців Дніпропетровщини. Незабаром до мовних курсів приєднаються ще майже 70 військових. Заняття для ветеранів організувала Дніпропетровська ОДА. 

«Для ветеранів АТО участь у такому освітньому проекті – гарна нагода не лише вивчити іноземну мову, а й поспілкуватися з однодумцями та швидше призвичаїтися до мирного життя. Бажаючих взяти участь у курсах було чимало, тож будемо продовжувати цей проект і надалі», - сказала начальниця управління з питань учасників АТО Дніпропетровської облдержадміністрації Наталія Шуліка. 

Учасників розподілили на три групи за рівнем підготовки – від початкового Elementary до середнього Intermediate. У кожній – 10-11 людей. У програмі – граматичні вправи, завдання на поповнення словникового запасу та побудову діалогів, ігри.

«Всі учасники дуже вмотивовані. Знаю, як складно дорослим знайти вільний час на навчання та виконання домашніх завдань. Тому дуже пишаюся кожним студентом», - розповіла викладач курсів Ганна Манжула.

Загалом курс складається з 36 занять. «Студенти» займаються три рази на тиждень по півтори години.

«У 2014-му я отримав поранення, десь після того і почав вивчати англійську. Хочу працювати в ІТ-сфері, а там знання мов дуже потрібне. Навіть професійна література майже вся іноземна, - розповів слухач курсів Денис Чепіга. - Враження від занять гарні, навчання різнопланове та цікаве. Дуже грамотний викладач, детально пояснює. Усе - на найвищому рівні» 

 «Хочу повязати свою майбутню роботу з  ІТ-технологіями, там вкрай необхідне знання англійської. Раніше вивчав іноземну мову тільки у школі та університеті, але з того часу вже підзабув. Курсами задоволений, заняття проходять цікаво та душевно», - поділився слухач Вячеслав Волобуєв.

Курси з англійської мови Дніпропетровська ОДА організовує з 2015 року. Їх вже пройшли понад 400 АТОвців.

Детальну інформацію щодо актуальних проектів для АТОвців та членів їхніх родин можна отримати в управлінні з питань учасників АТО Дніпропетровської ОДА або за  телефоном: 068-679-89-61.

 З 2015-го Дніпропетровська ОДА організовує для АТОвців безкоштовні курси з англійської

 «Для ветеранів АТО участь у такому освітньому проекті – гарна нагода не лише вивчити іноземну мову, а й швидше призвичаїтися до мирного життя», - начальниця управління з питань учасників АТО Дніпропетровської облдержадміністрації Наталія Шуліка

 До нового набору вже приєдналися понад 30 ветеранів

За рівнем підготовки їх розподілили на три групи

 «Враження від занять гарні, навчання різнопланове та цікаве. Дуже грамотний викладач, детально пояснює. Усе - на найвищому рівні», - слухач курсів Денис Чепіга

Курс розрахований на 36 занять

«Всі учасники дуже вмотивовані. Дуже пишаюся кожним студентом», - викладач курсів Ганна Манжула

 Незабаром лави «студентів» поповнять ще майже 70 слухачів

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux