Опубліковано 17 вересня 2018 року, 16:30

Підприємців Дніпропетровщини навчили технології ведення бізнесу

Про технологію ведення бізнесу малим підприємцям області розповіли у Дніпропетровській облдержадміністрації. Протягом двох годин – теорія та практика. Семінар – безкоштовний.   

«Розвиток малого та середнього бізнесу на Дніпропетровщині дуже важливий для нас. Ми постійно запрошуємо підприємців на різноманітні семінари і тренінги. Сьогодні організували двогодинну зустріч, щоб розповісти детальніше про те, як необхідно вибудовувати технологію успішного бізнесу», – сказала начальник управління з питань залучення інвестицій та дерегуляції бізнесу Світлана Лагутенко.  

 На семінар «Лайфхаки для бізнесу: спрощення ведення власної справи» прийшли близько 40 підприємців області.

«Понад 20 років я керую приватним товариством з обслуговування міських котелень. Завжди Із задоволенням приходжу до ДніпроОДА на всі зустрічі, присвячені бізнесу. Сьогодні хочу зрозуміти, як спростити та модернізувати роботу компанії», – сказала підприємець Світлана Макаренко. 

Семінар тривав дві години. Всі учасники отримали теоретичні знання та закріпили їх практичними завданнями від лектора – генерального директора львівської бізнес-школи.

«Всі складнощі з ведення малого бізнесу насправді через незнання алгоритму його ведення. Це як в кулінарії – якщо додавати інгрідієнти в неправильному порядку, можна приготувати зовсім іншу страву. Необхідно добре знати технології, розуміти, як і куди рухатися. У нашій бізнес-школі нині близько 5 тис. успішних випускників. Ми маємо досвід. Радо ділимося з учасниками семінару сьогодні», – підкреслив Генеральний директор львівської громадської школи бізнесу Руслан Бельтюков.  

Навчання для підприємців планують продовжити. Вже у жовтні у ДніпроОДА стартує інтернатура бізнесу для молодих стартаперів.  

У ДніпроОДА відбувся практичний семінар для підприємців

 Світлана Лагутенко: «Розвиток малого та середнього бізнесу на Дніпропетровщині дуже важливий для нас»

На семінарі «Лайфхаки для бізнесу: спрощення ведення власної справи» - близько 40 людей

«Понад 20 років я керую приватним товариством з обслуговування міських котелень. Завжди Із задоволенням приходжу до ДніпроОДА на всі зустрічі, присвячені бізнесу», – сказала підприємець Світлана Макаренко

Семінар тривав дві години

 Для учасників – теорія і практика

Руслан Бельтюков: «Всі складнощі з ведення малого бізнесу насправді через незнання алгоритму його ведення. Ми маємо досвід. Радо ділимося з учасниками семінару сьогодні»

Навчання для підприємців планують продовжити

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux