Опубліковано 23 серпня 2021 року, 13:53

На Дніпропетровщині ключі від квартир отримали спортсменка Ярослава Магучіх та АТОвець Ігор Сулім

Олімпійська медалістка Ярослава Магучіх та герой-АТОвець Ігор Сулім отримали власне житло. За дорученням Президента Володимира Зеленського ключі від квартир їм вручили голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко та голова обласної ради Микола Лукашук. 

«Державний стяг захищають військові на фронті. Його прославляють і спортсмени на міжнародних змаганнях. Символічно, що саме в День Прапора України відзначаємо тих, ким пишаємось – легкоатлетку Ярославу Магучіх та учасника АТО Ігоря Суліму», – сказав голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко. 

«Вдячний спортсменам та військовим за те, що вони не здаються і йдуть вперед попри всі обставини, виклики і складнощі. А наше завдання – гідно віддячити, адже вони варті найкращого», – сказав голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

19-річна стрибунка з Дніпропетровщини Ярослава Магучіх – переможниця європейських та призерка світових чемпіонатів. Проте головну нагороду в своєму житті дівчина виборола цьогоріч на Олімпіаді в Токіо. Там вона взяла бронзову медаль.

«Дуже приємно, що цінується наполеглива праця. Круто, коли так нагороджують людей за їхні досягнення, – поділилася легкоатлетка Ярослава Магучіх. – Дизайн квартири є в голові – хочу модерновий стиль. Але поки втілювати це в життя немає часу. Візьмуся після закінчення змагального сезону». 

Справлятиме новосілля і родина військового Ігоря Суліма. Чоловік посміхається: вийшов подарунок до 5-річчя доньки, яка народилася у День Незалежності України. Раніше подружжя мешкало з батьками, потім – в орендованій квартирі. Це було не зручно та «било по кишені».

«Я пішов в АТО у 2014-му. Був у Пісках, Іловайську. Отримав важкі поранення. Під час лікування зустрів свою Оксану – майбутню дружину. Тепер зможемо облаштувати власне «гніздечко». Досі не віриться», – розповів Ігор Сулім. 

Дружина Ігоря Оксана додала:  про власну квартиру мріяли мало не від самого знайомства. Вже продумали дизайн. У вітальні обов’язково буде великий диван – аби могла збиратися вся родина та друзі.

«Дочка хоче кімнату, як веселка. Щоб були різнокольорові стіни, на них –єдинороги. І на стелі хмарки», – поділилася Оксана Сулім.

А ще, додала маленька Зоряна, мріє прикрасити стіни зображенням добрих акул.

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux