Опубліковано 02 лютого 2022 року, 11:30

«Прозорий офіс» у Дніпрі: в місті створюють перший Центр надання адмінпослуг та соціальних сервісів

У Дніпрі триває реконструкція колишньої будівлі Індустріального райвиконкому. Там створюють перший у місті Центр надання адміністративних послуг та соціальних сервісів. Вже на завершальній стадії внутрішні роботи та оздоблення фасаду, повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації  Валентин Резніченко.

«Працюємо над тим, аби мешканці області могли отримувати державні сервіси поряд із домом. Зокрема, вдосконалюємо та розширюємо мережу ЦНАПів, – сказав Валентин Резніченко. – Потужний осередок адміністративних і соціальних послуг створюємо у Дніпрі на Слобожанському проспекті. У розпалі – реконструкція будівлі під майбутній open space».

Проєкт – частина програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

«Численні довідки, виписки з реєстрів, дублікати документів – дуже «чутлива» сфера у стосунках громадян з державою. Ситуації, коли людина має витратити безліч часу, щоб отримати «папірець», мають піти у минуле. На лівому березі Дніпра з’явиться більше, ніж просто ЦНАП. Там мешканці зможуть отримати широкий перелік послуг», –  зазначив народний депутат України Дмитро Кисилевський. 

Центр стане найбільшим осередком з надання державних послуг у Дніпрі. Там можна буде оформити кілька сотень різноманітних сервісів.

«Раніше їздили до різних районів міста, щоб оформити потрібні документи. Тепер можна буде зробити усе тут, неподалік від дому. Прекрасно!», –  сказав дніпрянин Анатолій Хамхотько.

У будівлі майбутнього центру замінили покрівлю та встановили енергозберігаючі вікна. Вже готові системи опалення, вентиляції, кондиціонування. На фініші – облаштування фасаду.

«На завершальному етапі і внутрішні оздоблювальні роботи. Третій та четвертий поверхи вже майже готові – там робимо останні штрихи. На першому та другому – монтуємо стелю, фарбуємо стіни, укладаємо плитку», – розповів представник підрядної організації Денис Горбач.

А ще – встановлюють ліфти, додав Денис Горбач. Їх у будівлі буде два – один передбачений для відвідувачів з інвалідністю.

«Це не просто зручно – це прекрасно. Можна прийти і отримати одразу весь комплекс послуг. Чудовий проєкт», –  сказав дніпрянин Юрій Тихонов.

Центр облаштовують за адресою: м. Дніпро, просп. Слобожанський, 8.

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux