Опубліковано 20 листопада 2019 року, 10:57

Дніпропетровщина та Японія обговорили можливість будівництва в області сміттєпереробного заводу

У Дніпропетровській облдержадміністрації пройшла зустріч із представниками японської компанії «Марубені Корпорейшн». Обговорили можливості співробітництва та залучення інвестицій для реалізації проектів області. Зокрема – будівництва заводу з переробки твердих побутових відходів. Про це повідомив радник голови облдержадміністрації Віталій Литвин.

«Прагнемо залучати до нашого регіону інвестиції задля розвитку інфраструктури й транспорту. А ще – для поліпшення екологічної ситуації на Дніпропетровщині, - зазначив радник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Віталій Литвин. –Японія – давній партнер України. Ми прагнемо до налагодження нових  контактів і подальшої плідної співпраці».

Голова офісу Представництва «Марубені Корпорейшн» в Україні Акіяма Тецуо зазначив – корпорація зацікавлена у реалізації проєктів, що стосуються поводження з побутовими відходами.

«Один з проєктів, який ми вже реалізували в Україні – будівництво пасажирського терміналу «D» міжнародного аеропорту «Бориспіль у 2012 році. В рамках програми «Офіційна фінансова допомога Уряду Японії для України», - сказав голова представництва «Марубені Корпорейшн» в Україні, пан Акіяма Тецуо. – Наша корпорація готова докласти усі зусилля для реалізації проєкту з будівництва на Дніпропетровщині заводу з утилізації побутових відходів».

Корпорація «Марубені» – один з флагманів японського бізнесу та найбільший зернотрейдер Японії. Здійснює операції купівлі-продажу широкого асортименту товарів по всьому світу та інвестує кошти у виробничі підприємства.

У Дніпропетровській ОДА пройшла зустріч із представниками японської компанії «Марубені Корпорейшн»

Обговорили можливості співробітництва

«Японія – давній партнер України. Ми прагнемо до налагодження нових  контактів і подальшої плідної співпраці», - радник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Віталій Литвин

«Наша корпорація готова докласти усі зусилля для реалізації проєкту з будівництва на Дніпропетровщині заводу з утилізації побутових відходів», - голова представництва «Марубені Корпорейшн» в Україні, пан Акіяма Тецуо

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux