Опубліковано 28 травня 2019 року, 09:30

Зводимо «з нуля» оригінальний дитсадок у формі стільників для дошкільнят Кам’янського – Валентин Резніченко

Просторі й теплі кімнати, яскравий фасад, оригінальна архітектура. У камянському мікрорайоні Романкове завершується будівництво сучасного дитсадка у вигляді бджолиних стільників. Там виховуватимуть 115 малюків, повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко. 

«В різних куточках області реконструюємо та зводимо «з нуля» сучасні дитсадки. Усе, аби хлопці та дівчата могли виховуватись у якісних та комфортних умовах. Нині на Дніпропетровщині зводимо дитячі  садочки у Старих Кодаках, Покрові, Іларіоновому. Вже на фініші – будівництво дошкільного закладу у Кам’янському», - зазначив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко. 

Яскрава будівля оригінальної архітектури зросла посеред Романкового. Батьки не натішаться – це перший у їхньому районі дитячий садочок. Раніше малюків доводилося возити до центру Кам’янського, або лишати вдома.

 «До центру міста їхати далеко, а щодня з маленькою дитиною в маршрутках – взагалі нереально. Тому із нетерпінням чекаємо на відкриття садочка. Постійно з сином приходимо подивитися на будівництво. Трирічний Денис вже знає, що це його майбутній дитсадок», - поділилася місцева мешканка Алла Кобилько.

«І дорослі, і діти дуже чекають на відкриття дитсадка. Бо довгий час у нас взагалі не було дошкільного закладу. Після завершення будівництва зможемо  трохи розвантажити переповнені садочки Кам’янського», - сказав директор школи №27, поряд із якою зводять дитсадок, Роман Маслєнніков.

Двоповерховий дитсадок збудували за типовим проектом молодих дніпровських архітекторів – у формі бджолиних стільників. Акцент – на комфорті на енергоефективності.

На даху вже змонтували конструкції під сонячні панелі – їх використовуватимуть як додаткове джерело електроенергії. Нині підрядники завершують облаштовувати внутрішні приміщення та приводять до ладу навколишню територію.

 «Синочку чотири роки. Чекаємо на відкриття дитсадка у Романковому. Сказати, що ми у захваті – це нічого не сказати. Адже дитсадок – найвищого рівня, справжня мрія романківських батьків», - розповіла місцева мешканка Марина Небосенко.  

Загалом за чотири роки Дніпропетровська ОДА відкрила в області 60 дитсадків та створила близько 6 тисяч нових місць.

 Яскрава будівля оригінальної архітектури зросла посеред Романкового

Вперше у мікрорайоні Кам’янського з’явиться дитячий садочок

«Після завершення будівництва зможемо  трохи розвантажити переповнені садочки Кам’янського», - директор школи №27 Роман Маслєнніков

 Роботи – вже на фініші

 У просторих та світлих кімнатах малюкам буде комфортно та затишно

 Підрядники завершують оздоблювальні роботи

 Родзинка закладу – креативний дизайн та енергоефективність

«Постійно з сином приходимо подивитися на будівництво. Трирічний Денис вже знає, що це його майбутній дитсадок», - місцева мешканка Алла Кобилько

Усередині буде навіть зимовий сад

 На даху вже змонтували конструкції під сонячні панелі

 «Сказати, що ми у захваті – це нічого не сказати. Адже дитсадок – найвищого рівня, справжня мрія романківських батьків», - місцева мешканка Марина Небосенко

 Дитсадок розрахований на 115 місць

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux