Опубліковано 06 липня 2018 року, 10:30

За два останні роки медзаклади області отримали із Франції більше 30-ти гуманітарних вантажів – Валентин Резніченко

Уже втретє «гуманітарку» від французьких благодійників отримала Покровська центральна районна лікарня. У вантажі – усе необхідне задля ефективного лікування пацієнтів: від апарату для реабілітації суглобів до приліжкових столиків. За два останні роки медзаклади області отримали із Франції більше 30-ти гуманітарних вантажів, повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко. 

«Мешканці будь-якого населеного пункту незалежно від його розмірів мають право на сучасну медицину – на цьому наголошує Президент України Петро Порошенко. У медзакладах Дніпропетровщини для лікарів і пацієнтів створюємо сучасні й комфортні умови. Для цього обласним коштом оновлюємо обладнання, проводимо реконструкцію. Відчуваємо дружню підтримку і європейських партнерів. За два останні роки із Франції отримали вже більше 30-ти гуманітарних вантажів», – розказав Валентин Резніченко.

Цього разу гуманітарна допомога надійшла до центральної районної лікарні селища Покровське.  У благодійному ладунку – регулятори вакууму, тонометри, інвалідні візки, тонометри, меблі та ін.

Обладнання від іноземних благодійників спрямують в палати інтенсивної терапії та в хірургічне відділення, де перебувають післяопераційні хворі. Стане воно в нагоді і в терапевтичному відділенні, де лікують пацієнтів після інфаркту та  із серцево-судинними захворюваннями.

Це вже третій вантаж, який отримав медзаклад, зауважив головний лікар Покровської ЦРЛ Володимир Коломоєць.

«Попередні два транші дали нам можливість обладнати функціональними ліжками реанімаційне та неврологічне відділення, а також інфарктні палати терапевтичного відділення. Це дозволяє покращити умови перебування хворих у стаціонарах нашої лікарні», – наголосив він. 

Медзакладам Дніпропетровщини Франція допомагає з липня 2016 року. Благодійний проект – результат співпраці ДніпроОДА з «Асоціацією медичної та благодійної допомоги Франція-Україна» та волонтеркою Діаною Дольс. Раніше жінка проживала у Дніпрі, та кілька років тому переїхала до Франції – звідти підтримує земляків.

«Спершу лікарні роблять заявку на необхідне обладнання – потім його привозимо.  Приємно, що оснащення, яке доставляли раніше, працює й покращує життя як медиків, так і пацієнтів. Сподіваймося на подальшу плідну співпрацю з медзакладами області», – підкреслив керівник благодійного проекту від ДніпроОДА Олександр Коломійцев.

Крім Покровської ЦРЛ, гуманітарне медичне обладнання передали й Петропавлівській центральній районній лікарні.

 Гуманітарну допомогу отримала Покровська центральна районна лікарня.

У наданні меддопомоги все згодиться.

Обладнання спрямують в палати інтенсивної терапії

...у хірургічне відділення...

 ... терапевтичне відділення...

Це вже третя поставка до цієї лікарні.

«Попередні два транші дали нам можливість обладнати функціональними ліжками реанімаційне та неврологічне відділення, а також інфарктні палати терапевтичного відділення. Це дозволяє покращити умови перебування хворих у стаціонарах нашої лікарні», – наголосив Володимир Коломоєць.

 Обладнання, яке поставляли раніше, уже слугує на користь лікарні.

 Медзакладам Дніпропетровщини Франція допомагає другий рік поспіль.

Благодійний проект – результат співпраці ДніпроОДА з «Асоціацією медичної та благодійної допомоги Франція-Україна» та волонтеркою Діаною Дольс.

«Спершу лікарні роблять заявку на необхідне обладнання – потім його привозимо.  Приємно, що оснащення, яке доставляли раніше, працює й покращує життя як медиків, так і пацієнтів. Сподіваймося на подальшу плідну співпрацю з медзакладами області», – підкреслив  Олександр Коломійцев.

За два останні роки медзаклади області отримали із Франції більше 30-ти гуманітарних вантажів.

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux